IQ 160 ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:10 ΣΤΟ OMEGA


Μια αντισυμβατική γυναίκα, που όμως διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Ένας ιδιόρρυθμος τυπολάτρης αστυνόμος, που ξαφνικά πρέπει να συνεργαστεί μαζί της για να εξιχνιάσουν εγκλήματα. Το αταίριαστο δίδυμο δεν θα αφήσει κανένα αστυνομικό μυστήριο χωρίς λύση.

Η εβδομαδιαία συναρπαστική «αστυκωμική» σειρά IQ 160, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έρχεται με νέο επεισόδιο την Κυριακή 30 Απριλίου στις 21:10!

Πρωταγωνιστές δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία επιστρέφει στη μυθοπλασία μετά από 7 χρόνια απουσίας και ο Νίκος Κουρής!

Την Κυριακή 30 Απριλίου στο 8ο επεισόδιο της σειράς, η Πηνελόπη ενοχλείται από την ψυχρότητα που της δείχνει ο Καλατζής, καθώς ερευνούν την καινούρια υπόθεση. Μια νεαρή αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ έχει πέσει θύμα θανατηφόρου τροχαίου. Δεν πρόκειται για δυστύχημα, καθώς το θύμα έχει χτυπηθεί από το δικό της αυτοκίνητο! Η μόνη αυτόπτης μάρτυρας είναι μια τυφλή κοπέλα, η οποία καταθέτει τα στοιχεία που εντόπισε με τις υπόλοιπες αισθήσεις της. Παρόλα αυτά, η υπόθεση μοιάζει να οδηγείται σε αδιέξοδο. Η Δάφνη βρίσκει ένα ακόμη θύμα, έναν ντι-τζέι, ο οποίος δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο, πριν από τρεις μήνες. Προσπαθώντας να βρουν τη σύνδεση ανάμεσα στα δυο θύματα, η Πηνελόπη και ο Αργύρης ανακαλύπτουν ότι ο δολοφόνος τους είχε παρασύρει και τους δύο σε συνάντηση, στέλνοντάς τους τη φωτογραφία μιας εκκλησίας. Η έρευνα θα ξεσκεπάσει μια τραγική ιστορία εκδίκησης και ο δράστης θα συλληφθεί. Στο μεταξύ, η απόμακρη στάση του Αργύρη έχει οδηγήσει την Πηνελόπη σε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, τον Λαυρέντη….

Γκεστ:

  • Λίλα Μπακλέση (Ελευθερία Μελά)
  • Κατερίνα Μισιχρόνη (Ιόλη Δεναξά)
  • Δημήτρης Καραμπέτσης (Νίκος Γεραλής)
  • Νάνσυ Μπουκλή (Ράνια Βλαβιανού)
  • Παύλος Κουρτίδης (Νάσος Πετρόπουλος)
  • Βασίλης Ζαϊφίδης (Ιερόθεος)
  • Μαίρη Χήναρη (δασκάλα)
  • Δήμητρα Λημνιού (Φαίη)

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς), Χάρης Παπαδόπουλος (Παύλος Νταϊφάς)

Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης.

Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη.

Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και οι μικροί Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς) και Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα Μουρίκη – Γκανά).

Σενάριο: Βίκυ Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC

Εxecutive Producer: Κωνσταντίνος Κυριακού

Σκηνογράφος: Γιάννης Δούμας

Ενδυματολόγος: Κική Γραμματικοπούλου

Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης

Παραγωγός: BARKING WELL MEDIA

#IQ160gr

#omegachannel