Είναι αλήθεια: Η P!nk και ο Eminem συνεργάζονται για να πάρουν «εκδίκηση»

Η P!nk και ο Eminem επανασυνδέονται, ώστε να πάρουν «εκδίκηση».

Η φημολογούμενη σύμπραξη της P!nk και του Eminem φαίνεται πως είναι αληθινή.

Δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες, που έχουν κατακτημένη την αναγνώριση και διαθέτουν άπειρες επιτυχίες, ενώνουν πάλι τις διαδρομές τους. Οι «ψίθυροι» είχαν αρχίσει να διαδίδονται από τα τέλη Αυγούστου, όταν ένας ραδιοφωνικός παραγωγός μετέφερε στην εκπομπή του όσα του είχε εκμυστηρευθεί o υπεύθυνος προγραμματισμού της «iHeartMedia» στο Μίσιγκαν.

Εάν πιστεύετε -δικαίως- ότι όλα τα πρόσωπα είναι ασύνδετα μεταξύ τους, σημειώστε ότι οι εμπλεκόμενοι περιπλέκονται περισσότερο. Η επιβεβαίωση της είδησης προήλθε από ένα από τα μεγαλύτερα δισκοπωλεία στην… Ταϊβάν. Η ουσία, όμως, είναι η επανασύνδεση του Eminem και της P!nk.

Στις 13 Οκτωβρίου, η P!nk κυκλοφορεί τον έβδομο προσωπικό δίσκο της που τιτλοφορείται «Beautiful Trauma». Σε ρόλο προπομπού ακούμε εδώ και μερικές εβδομάδες το «What About Us», μία συναισθηματική pop μπαλάντα, η οποία -παρ’ όλα αυτά- διαθέτει πολιτικό στίγμα.

Μολονότι οι τίτλοι των δεκατριών τραγουδιών του άλμπουμ είναι ήδη γνωστοί, δεν υπήρχε καμία πληροφορία λ.χ. για ενδεχόμενες συνεργασίες. Το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα, λοιπόν, έθεσε προς προπώληση το «Beautiful Trauma», δημοσιεύοντας τη λίστα των τραγουδιών με μικρή διαφορά: Την προσθήκη του ονόματος του Eminem!

Η P!nk και ο Eminem φέρεται να συνυπάρχουν σε ένα τραγούδι με την ονομασία «Revenge», το δεύτερο στη ροή του δίσκου και ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε.

Λίγο αργότερα, η καταχώρηση αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο ασυναγώνιστοι καλλιτέχνες μοιράζονται το μικρόφωνο. Είχαν συμμαχήσει για πρώτη φορά το 2010 στο rap – rock «Won’t Back Down» για το άλμπουμ «Recovery» του «Slim Shady».

[ot-video][/ot-video]

Δύο χρόνια αργότερα, το 2012, συνεργάστηκαν στο «Here Comes The Weekend» για την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά της P!nk με τίτλο «The Truth About Love».

[ot-video][/ot-video]

Παρεμπιπτόντως, η P!nk αναμένεται να εμφανιστεί ζωντανά στη δημοφιλή, αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «SNL» στις 14 Οκτωβρίου, μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του «Beautiful Trauma».

Πηγή: hit-channel.gr