Φοίβος Δεληβοριάς: «Τελευταία Ταράτσα» μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου

Η ώρα για την «Τελευταία Ταράτσα» έχει σημάνει και ο Φοίβος Δεληβοριάς σας περιμένει με εκλεκτούς προσκεκλημένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Θανάση Αλευρά.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η «Ταράτσα του Φοίβου», η παράσταση που ανέτρεψε για τρεις ολόκληρους μήνες τα συναυλιακά δεδομένα της πόλης κι έγινε το απόλυτο στέκι του καλοκαιριού για όλες τις ηλικίες – με έμφαση στους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους, ολοκληρώνεται πανηγυρικά, οριστικά και αμετάκλητα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με τη μεγάλη βραδιά του τελικού διαγωνισμού «Ζαρντινιέρα Academy»!

Οι 12 φιναλίστ που επέλεξε το κοινό της «Ταράτσας» για τον τελικό διαγωνισμό, θα βρεθούν και πάλι μπροστά στην κριτική επιτροπή που επέλεξε τους 24 που διαγωνίστηκαν ανά δύο στα διήμερα της «Ταράτσας», ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, καθώς και μετά την πρώτη επιλογή των 50 τραγουδιών από την προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών.

Είναι η ώρα για τους δώδεκα νικητές να κλείσουν τη σεζόν της «Ταράτσας» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις! Θυμίζουμε πως οι τρεις πρώτοι θα κυκλοφορήσουν τα διαγωνιζόμενα τραγούδια τους με τη φροντίδα του Φοίβου Δεληβοριά και της PROSPERO και με εγγυημένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των διαγωνιζομένων, θα υπάρξει και ανελέητη μάχη κωμικών! Δώδεκα κορυφαίοι σύγχρονοι stand up comedians θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να επικρατήσουν ο ένας του άλλου μέχρι τελικής πτώσεως (της Ταράτσας)!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος και όλος ο αγαπημένος θίασος της «Ταράτσας» θα θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές της παράστασης. Και τέλος, θα συμμετάσχουν φιλικά και οι δύο πρώτοι καλεσμένοι καλλιτέχνες της Ταράτσας, που μαζί τους ξεκίνησαν όλα, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θανάσης Αλευράς, οι οποίοι και θα απονείμουν και τα βραβεία.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θανάσης Αλευράς ως… Νατάσσα Μποφόλιου.

Σας περιμένουν όλους στον συγκινητικό, αλλά και θριαμβευτικό επίλογο της «Ταράτσας του Φοίβου»!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κλείνει τις πόρτες της «Ταράτσας» με ένα μαγικό πολυθέαμα που για τρεις ολόκληρους μήνες άναψε τα φώτα του κάτω από τον ουρανό της πόλης, με εκλεκτούς καλεσμένους και συντελεστές που ο καθένας κατέθετε την καλύτερη (ή την πιο άγνωστη) πλευρά του ταλέντου και της προσωπικότητάς του.

Μία μεγάλη, πολυάνθρωπη παραγωγή και ταυτόχρονα μία προσωπική, τρυφερή, εμπνευσμένη και γεμάτη χιούμορ παράσταση που γοήτευσε το κοινό, έγινε αμέσως talk of the town και ήρθε για να προσδώσει στα καλοκαιρινά θεάματα μία «παλαιάς κοπής» ευγένεια, χαρά, αυθάδεια, ποίηση και ελεύθερη ψυχαγωγία.

Πηγή: hit-channel.gr