Ηλίας Βρεττός – «Που Θα Πας»: Φέρνει στο σήμερα το hit των ‘90sΟ Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει και με εικόνα το «Που Θα Πας», το τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί και ξεχωρίσει μέσα από το πρόσφατο album «Από Το Χθες Στο Σήμερα».

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης μας «μαγεύει» ξανά με μία μοναδική ερμηνεία του. Αυτή τη φορά, μέσα από μία ιδιαίτερη διασκευή στο «Που Θα Πας», μία από τις μεγάλες επιτυχίες του 1998, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Ναταλίας Γερμανού, που ερμήνευσε πρώτος ο Βαλάντης.

Το «Που Θα Πας» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα αισθαντικό music video, που σκηνοθέτησαν ο Λευτέρης Ραμπαζής και ο Λευτέρης Λαδόπουλος.

Το «Που Θα Πας» είναι ένα από τα διαχρονικά και επιτυχημένα τραγούδια, από διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου, που περιλαμβάνονται στο album «Από Το Χθες Στο Σήμερα». Στο album, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έγινε αμέσως no1 στο iTunes chart, ο Ηλίας Βρεττός, πλαισιωμένος από τους μουσικούς του, βάζει τη δική του μοναδική «υπογραφή» σε 8 τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

© 2021 Panik Platinum