Ηλίας Βρεττός – «Μόνο Εγώ» | Νέο Τραγούδι & Music Video


Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Μόνο Εγώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και, μέσα από μία πρωτότυπη ιδέα, κατάφερε να ξεπεράσει τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού και να μπει στα σπίτια του κόσμου, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του music video!

Το «Μόνο Εγώ» είναι ένα ρυθμικό, ανεβαστικό, ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Ηλία Βρεττού, που κυκλοφορεί μετά τον πλατινένιο δίσκο «Σωστό Μου Λάθος».

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας, δεν εμπόδισαν τον Ηλία Βρεττό από το να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από μία διαδικτυακή πλατφόρμα τύπου chat roulette, ο επιτυχημένος τραγουδιστής μπήκε ξαφνικά στις οθόνες και τα σπίτια των χρηστών της εφαρμογής, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του «Μόνο Εγώ» και χαρίζοντάς τους μία πρώτη ακρόαση!

Η άκρως δημιουργική και αιφνιδιαστική κίνηση του Ηλία Βρεττού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και κατάφερε να διασκεδάσει τους χρήστες της εφαρμογής και να σκορπίσει χαμόγελα, με τις on line αντιδράσεις να καταγράφονται στο πρωτότυπο music video του «Μόνο Εγώ»!

Βρείτε το «Μόνο Εγώ» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/MonoEgoIliasVrettos

CREDITS
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης
Στίχοι: Αγγελική Μακρυνιώτη
Παραγωγή – Ενορχήστρωση: Γιάννης Φρασέρης
Μίξη – Mastering: Αντώνης Τζώρτζης
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Προγραμματισμός: Γιάννης Φρασέρης
Πλήκτρα: Βασίλης Θεοδωράκογλου –  Γιάννης Φρασέρης
Κιθάρες: Αντώνης Τζώρτζης
Bass: Κωνσταντίνος Στιλπνόπουλος
Β’ Φωνή: Γιάννης Φρασέρης
Creative Direction – Edit: Αλέξανδρος Κοστελίδης | Bodega Visuals
IG @kostel_bodega: https://www.instagram.com/kostel_bodega
Creative Direction – Production: Δημήτρης Καραβασίλης

2020 PANIK PLATINUM