Η Victoria θα εκπροσωπήσει με το «Tears Getting Sober» την Βουλγαρία στην Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ


Η Βουλγαρία θα διαγωνιστεί στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ με το τραγούδι Tears Getting Sober, από τη νεαρή καλλιτέχνιδα Victoria. Η ανακοίνωση της Βουλγάρικης συμμετοχής έγινε ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στο κοινό μετά την ανακοίνωσή της το Σάββατο.

Η Victoria δήλωσε: «Ανυπομονώ να παρουσιάσω το Tears Getting Sober  στη σκηνή της Eurovision  στις 14 Μαΐου. Το τραγούδι είναι πολύ προσωπικό για μένα γιατί λέει μια ιστορία για να ξεπεράσεις τους φόβους και τον πόνο σου και να προχωρήσεις. Δεν μιλάμε συχνά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η νέα γενιά και το τραγούδι μας στοχεύει να τους εμπνεύσει και να τους δώσει ελπίδα».

Η ξεχωριστή φωνή και το ύφος της Victoria την τοποθετούν ως έναν από τους πιο υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής από τη Βουλγαρία. Η νεαρή καλλιτέχνης και η ομάδα της δουλεύουν στο πρώτο της άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020. Η Βικτώρια είναι φιλόζωη και έχει 4 σκυλιά, τα οποία έχει υιοθετήσει, 2 κουνέλια και έναν  παπαγάλο. Το 2020 θα είναι ένας από τους επίσημους Ευρωπαίους πρεσβευτές της Ώρας της Γης στις 28 Μαρτίου.

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο για streaming σε Spotify, Apple Music και Deezer. Η Βουλγαρία θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2020 στις 14 Μαΐου, ο οποίος θα προβληθεί από το CyBC 1 στην Κύπρο. Η Sandro της Κύπρου θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό, που θα λάβει χώρα στις 12 Μαΐου 2020.