«24 ΩΡΕΣ» στον Έβρο αντιμέτωποι με την μεταναστευτική κρίση!


Η μανία των τούρκων και ο αγώνας των στρατιωτών και ντόπιων στο να κρατήσουν την συνοριογραμμή ανέπαφη.

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στον Έβρο μας παρουσιάζουν οι 24 ΩΡΕΣ αυτό το Σάββατο στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα της εκπομπής βρέθηκαν στη συνοριογραμμή από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και τις Καστανιές καταγράφοντας βήμα προς βήμα τη ζωή στα χωριά και τις Κωμοπόλεις καθώς και τις συνέπειες της μεταναστευτικής κρίσης που προκάλεσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Εικόνες μαρτυρίες και συναισθήματα από τους ακρίτες του Έβρου οι οποίοι με πατριωτικό τρόπο αφήνουν επιμέρους διαφορές τους για να προστατέψουν τα σύνορα. Οι 24 ΩΡΕΣ βρέθηκαν και εντός της ζώνης απαγόρευσης φτάνοντας μέχρι τις όχθες του Έβρου για να δουν τον αγώνα του ελληνικού στρατού να κρατήσει ανέπαφη τη συνοριογραμμή που καλύπτει μια απόσταση 200 χιλιομέτρων.

Ποια τα συναισθηματικά διλήμματα των κατοίκων, ποια η άποψη τους για τους μετανάστες και ποιες οι σχέσεις τους με τους Τούρκους πολίτες που βρίσκονται στην αντίπερα όχθη. Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή και ποιος ο καθημερινός αγώνας επιβίωσης.

Σάββατο 14 Μαρτίου ένα οδοιπορικό στον Έβρο με τη σφραγίδα των 24 ΩΡΩΝ σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη.

«24 ΩΡΕΣ» Σάββατο 14 Μαρτίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου