Η Remedica στη Μάχη κατά του κορωνοϊού


Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) της Remedica  βασίζεται στο όραμα και την αποστολή της που επικεντρώνονται στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων ανά το παγκόσμιο μέσω της παροχής ποιοτικών, ασφαλών και αποτελεσματικών φαρμακευτικών προϊόντων. Το περιβάλλον, οι ανθρώπινοι πόροι, η κοινωνία , η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία είναι οι πέντε κεντρικοί πυλώνες από τους οποίους η Remedica συνθέτει το πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθεί στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η Remedica παίρνει από την Κοινωνία αλλά και επιστρέφει στην Κοινωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο και συνυπολογίζοντας τις σκληρές και δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας θα δοθούν ως δωρεά προς το Δημόσιο τα ακόλουθα:

  1. 10 αναπνευστήρες (αναμένονται να παραληφθούν τον Απρίλιο)
  2. 000 χειρουργικές μάσκες για να δοθούν στο ιατρικό προσωπικό, τους νοσηλευτές και όποιους άλλους κρίνει αναγκαίο το Κράτος (αναμένονται να παραληφθούν τον Απρίλιο)
  3. Το φάρμακο χλωροκίνη, που με βάση τις διάφορες μελέτες που έχουν διενεργηθεί και ανακοινωθεί αποτελεί ένα από τα φάρμακα που μπορεί να θεραπεύσει ασθενής από τον κορωνοϊό. Σημειώνεται ότι, η εταιρεία Remedica θα χορηγεί στο Κράτος το φάρμακο αυτό δωρεάν και με όσες ποσότητες αυτό κρίνει μέχρι και την τελική εξάντληση του αποθέματος. Κρίνεται ότι το συγκεκριμένο απόθεμα είναι αρκετά ικανοποιητικό για να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατό γίνεται αυτός ο ιός.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία και υπομονή. Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.

Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου

Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής

Συγκρότημα Remedica