Οι Queen αποκτούν τη δική τους έκδοση στη «MONOPOLY»Ένα ιστορικό παιχνίδι τιμά ένα ιστορικό συγκρότημα και το αποτέλεσμα της διασταύρωσης είναι η «MONOPOLY: Queen Edition».

Οι θρύλοι της rock, οι Queen, δημιουργούν τη δική τους έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού «MONOPOLY» που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου και είναι από τώρα διαθέσιμη για προ-παραγγελία.

Η Bravado, το merchandising σχήμα της Universal Music Group και η εταιρεία παιχνιδιών Winning Moves έχουν δημιουργήσει την ειδική έκδοση «MONOPOLY: Queen Edition» ακολουθώντας τα βήμα ενός εκ των πιο εμβληματικών συγκροτημάτων στην ιστορία, από το ταπεινό ξεκίνημα στις μικρές σκηνές του Λονδίνου έως την παγκόσμια επιτυχία και το θαυμασμό.

Έχοντας παραχθεί σε πλήρη συνεργασία με την μπάντα, η «MONOPOLY: Queen» περιέχει έξι συλλεκτικά πιόνια των Queen, εμπνευσμένα από την εμβληματική καριέρα τους, αλλά και ειδικά σχεδιασμένα «σπίτια» και «ξενοδοχεία» από το μέλος του γκρουπ, Brian May.

Στις περίφημες τοποθεσίες και οδούς, το ταμπλό του παιχνιδιού περιλαμβάνει συναυλιακούς χώρους καθ’ όλη την ένδοξη ιστορία του συγκροτήματος. Από την ίδρυση της μπάντας το 1970 κατευθείαν στις συναυλίες του Wembley και του Knebworth – οι τελευταίες εμφανίσεις του Freddie Mercury, χάρη στον Roger Taylor και την εγκυκλοπαιδική μνήμη των live εμπειριών.

Βυθιστείτε στον κόσμο τον Queen, «αγοράζοντας» αυτούς τους διάσημους χώρους και ξεκινήστε να «χρεώνετε». Συλλέξτε τους χρωματικούς συνδυασμούς και ξεκινήστε να χτίζετε «τετράγωνα» ώστε να χρεώνετε υψηλότερες τιμές. Αναβαθμίστε στην πλήρη παραγωγή των Queen όταν θα έχετε τέσσερα «τετράγωνα», «χρεώνοντας» τη μέγιστη είσοδο.

Εξερευνήστε τις πιθανότητές σας με τις κάρτες «A Kind of Magic» και «In the Lap of the Gods», οι οποίες μπορούν να ωθήσουν την καριέρας ή να σας μπλέξουν σε προβλήματα. Καθώς παίζετε, θα βιώσετε την εμπειρία ως ένα μέλος του παγκοσμίου κλάσης rock συγκροτήματος μέσα στο μοναδικό περιβάλλον παιχνιδιού της «MONOPOLY».

Από την επίβλεψη της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ο Brian May, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Queen, ανέφερε: «Νομίζω ότι οι οπαδοί θα μαγευτούν από το βάθος της λεπτομέρειας σε αυτή την ειδική  έκδοση των Queen ενός ήδη πολυαγαπημένου παιχνιδιού. Έχουμε μεταμορφώσει διακριτικά την παραδοσιακή περιπέτεια της «ανάπτυξης ακινήτων» της MONOPOLY σε μία πραγματική περιπέτεια του συγκροτήματος στο δρόμο. Οι παίκτες θα σχεδιάσουν μία ολόκληρη καριέρα, βασιζόμενοι στην ανάπτυξη μεγαλύτερων και καλύτερων συναυλιών σε χώρους σε όλο τον πλανήτη. Ελάτε μαζί μας και κατακτήστε τον κόσμο!»

Προβαίνοντας στην ανακοίνωση, ο David Boyne, Διευθυντής Marketing της βρετανικής Bravado, είπε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε συνεργαστεί με τη Winning Moves προκειμένου να βοηθήσουμε να φέρουμε αυτές τις ιστορικές δυνάμεις της μουσικής και του παιχνιδιού μαζί, δημιουργώντας τη «MONOPOLY: Queen Edition. Αποτελεί έμπνευση να βλέπεις την μπάντα να συμμετέχει τόσο καθ’ όλη τη δημιουργική διαδικασία και η είσοδος του Brian (May) και του Roger (Taylor) βοήθησε να δημιουργήσουμε μία αληθινά ιδιαίτερη και προσωπική εκδοχή του εμβληματικού παιχνιδιού που θα λατρέψουν οι θαυμαστές των Queen σε όλο τον πλανήτη.»

Όπως οι Queen στον κόσμο της rock, η MONOPOLY διαθέτει εμβληματική θέση στον κόσμο των παιχνιδιών, καθώς την έχουν απολαύσει πάνω ένα δισεκατομμύριο παίχτες παγκοσμίως από τη στιγμή που κυκλοφόρησε. Έχει παραχθεί σε 47 γλώσσες και έχει πουληθεί σε περισσότερες από 114 χώρες, αποτελώντας σήμα κατατεθέν της Hasbro, Inc.

Οι Queen έχουν πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια άλμπουμ διεθνώς και με υπερηφάνεια διατηρούν τη θέση τους ανάμεσα στα 10 εμπορικότερα σχήματα όλων των εποχών.