Η πλατφόρμα Douleutaras ξεπέρασε τα 36.000 αιτήματα για εργασίες σπιτιού σε 1 μόλις χρόνο στην Κύπρο


Η πλατφόρμα Douleutaras ξεπέρασε τα 36.000 αιτήματα για Εργασίες Σπιτιού σε 1 μόλις χρόνο στην Κύπρο

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί έντονη στροφή προς την χρήση του διαδικτύου για πολλές υπηρεσίες καταναλωτών, όπως online αγορές, παραγγελία φαγητού, εύρεση καταλύματος, και πλέον εύρεση εξειδικευμένου επαγγελματία για οποιαδήποτε εργασία στο σπίτι.

Ειδικά στην εύρεση κατάλληλου και διαθέσιμου επαγγελματία, το κοινό έχει γίνει πιο απαιτητικό στη λύση που αναζητά  και μια απλή σύσταση από ένα φίλο ή συγγενή, το λεγόμενο Word of Mouth, συχνά δεν αρκεί. Προσδοκά να δει πραγματικές αξιολογήσεις άλλων χρηστών, να συγκρίνει προσφορές, να έχει προσωπική εξυπηρέτηση και στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά να έχει να απευθυνθεί κάπου.

Αυτή την ευκολία & εγκυρότητα προσέφερε σε όλη τη διαδικασία εύρεσης επαγγελματία για το σπίτι η πλατφόρμα Douleutaras που μετά από έναν χρόνο  αρχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Η πλατφόρμα έχει δεχθεί 36.075 αιτήματα εργασιών, έχει ένα δίκτυο από  865 εγγεγραμμένους επαγγελματίες και  2.400 κριτικές χρηστών που υλοποίησαν εργασίες με επαγγελματίες του δικτύου Douleutaras. Η Λευκωσία μάλιστα αποτέλεσε την πόλη με το μεγαλύτερο όγκο αιτημάτων εργασιών αγγίζοντας το 56%, παραπάνω από τις μισές δηλαδή, δημιουργώντας αξία εργασιών για τους Επαγγελματίες ύψους 1.438.808, με τη συνολική αξία εργασιών των εργασιών στην αγορά της Κύπρου να ξεπερνάει τα 3 εκ. ευρώ.

Βασικό χαρακτηριστικό επιτυχίας της πλατφόρμας του Douleutaras και συγκριτικό πλεονέκτημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι ότι στον πυρήνα της βρίσκεται η προσεκτική επιλογή και εξέλιξη του επαγγελματία,  μια που στηρίζεται σε σχέση έμπρακτης εμπιστοσύνης και συνεργασίας μαζί του.

Σε ερωτηματολόγιο που διέθεσε το Douleutaras προς τους Επαγγελματίες Συνεργάτες του, ένεκα του 1 χρόνου στην Κύπρο, προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

α. 70% των επαγγελματιών θεωρεί πως τα εργαλεία που προσφέρει η πλατφόρμα βελτιώνουν την δουλειά και την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να την χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο.

β. 90% των ερωτηθέντων θα συνέστηναν την πλατφόρμα σε φίλο ή συνεργάτη, δεδομένου ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση και το σεβασμό που δέχονται από την ομάδα του Douleutaras.

Η εξέλιξη των επαγγελματιών και η ύψιστη σημασία τους για την πλατφόρμα είναι στοιχεία που έχει αναφέρει και σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Γραμμάτης, CEO της εταιρείας: «Έχοντας στον πυρήνα μας την τεχνολογία και με οδηγό την εξέλιξη κάθε επαγγελματία μας, προσδοκούμε να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην εύρεση επαγγελματία – τεχνίτη στην Κύπρο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του τοπικού καταναλωτικού κοινού και κατ’ επέκταση και των Επαγγελματιών Συνεργατών μας.»