Η ΠΙΟ STYLISH ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ!


MY STYLE ROCKS

με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου 

και ο Στέλιος Κουδουνάρης στο ρόλο της κριτικής επιτροπής

 ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17:20 

Και καθημερινά την ίδια ώρα 

Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17:20. 

Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts! 

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Αυθεντικές προσωπικότητες με άποψη και φαντασία στη μόδα, έρχονται για να ροκάρουν με το στυλ τους, κάθε απόγευμα στο ΣΙΓΜΑ.

MY STYLΕ ROCKS!

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 17:20