Η Emirates επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην Κύπρο


Η Emirates επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην Κύπρο

Ο Mohammed Al Qassim, Country Manager της Emirates για την Κύπρο, υπογράμμισε τα επιτεύγματα της αεροπορικής εταιρείας το 2022 και τους στόχους της για το νέο έτος στην αγορά

 Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία, ολοκλήρωσε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους Κύπριους επιβάτες,  τονίζοντας εκ νέου τη δέσμευσή της για «καλύτερα ταξίδια», συμβάλλοντας παράλληλα στην επιβατική και τουριστική ανάκαμψη της αγοράς. Ο Country Manager της Emirates στην Κύπρο, κ. Mohammed Al Qassim, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους των μέσων κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσίασε τα εξαμηνιαία αποτελέσματα της αεροπορικής εταιρείας για το οικονομικό έτος 2022/23, και επανέλαβε τη σημασία της κυπριακής αγοράς για την αεροπορική εταιρεία καθώς και τους εμπορικούς της στόχους.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, ο κ. Al Qassim μίλησε εκτενώς για τα επιτεύγματα της Emirates και τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν το 2022:

  • Επενδύσεις άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν καλύτερα

Αναλαμβάνουμε το μεγαλύτερο έργο αναβάθμισης στόλου για να ανανεώσουμε πλήρως τις καμπίνες σε 120 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης Premium Οικονομικών θέσεων.

Εισαγάγαμε μια νέα Στρατηγική Φιλοξενίας τον Ιούνιο του 2022, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες σχολές διαχείρισης φιλοξενίας στον κόσμο.

Έχουμε βελτιώσει τα μενού μας σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας από τον Αύγουστο του 2022.

  • Νέα εμπειρία πτήσης με την Premium Οικονομική θέση

Η Emirates είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή που προσφέρει την υπηρεσία Premium Οικονομικής θέσης. Έχουμε λάβει πολλά θετικά σχόλια και μεγάλο αριθμό κρατήσεων για την Premium Οικονομική θέση από τότε που εντάχθηκε ως προϊόν καμπίνας και εμπειρία την 1η Αυγούστου 2022.

  • Επαναφορά της συνδεσιμότητας και των υπηρεσιών του παγκόσμιου δικτύου μας

Επαναφέραμε γρήγορα το δίκτυό μας παράλληλα με τη χαλάρωση των περιορισμών των πτήσεων και των ταξιδιών. Σήμερα, πετάμε σε περισσότερους από 130 προορισμούς επιβατών (συμπεριλαμβανομένου του DXB). Αυτό αντιπροσωπεύει το 92% του δικτύου δρομολογίων μας πριν από την COVID.

Επεκτείναμε επίσης τη συνδεσιμότητα μέσω νέων συμφωνιών κοινής χρήσης κωδικών με 6 αεροπορικές εταιρείες: Garuda, Royal Air Maroc, Airlink, Aegean, United Airlines και Air Canada.

 

Ο κ. Al Qassim επεσήμανε συγκεκριμένα: «Η Κύπρος, το «κόσμημα της Μεσογείου» ήταν πάντα μια στρατηγική αγορά για εμάς και η επιστροφή των δραστηριοτήτων μας στα προ-πανδημίας επίπεδα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και την ανάκαμψη της αγοράς. Οι καθημερινές μας πτήσεις προσφέρουν στους Κύπριους επιβάτες περισσότερες επιλογές και συνδεσιμότητα με τους αγαπημένους τους προορισμούς διακοπών όπως το Ντουμπάι, η Αυστραλία, τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, η Άπω Ανατολή, οι ΗΠΑ και η Μάλτα. Οι διεθνείς επιβάτες θα επωφεληθούν επίσης από την αυξημένη συνδεσιμότητα με την Κύπρο».

2023 Outlook

Η Emirates διαθέτει έντονη παρουσία στην Κύπρο, έχοντας ξαναρχίσει τα καθημερινά της δρομολόγια για τη διαδρομή Ντουμπάι-Λάρνακα, από τον Δεκέμβριο του 2022, καθώς και ένα δυναμικό δίκτυο εμπορευματικών αερομεταφορών, το οποίο μεταφέρει πάνω από 200 τόνους φορτίου από και προς την Κύπρο σε μηνιαία βάση. Η Emirates θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ανάπτυξη και την ανάκαμψη της τοπικής κοινότητας συνδέοντας την Κύπρο με το Ντουμπάι και μετά με περισσότερους από 130 παγκόσμιους προορισμούς, δημιουργώντας περισσότερες εμπορικές και τουριστικές ευκαιρίες. Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί την Κύπρο με αεροσκάφος Boeing 777 ευρείας ατράκτου όλο το χρόνο, χωρητικότητας άνω των 20.000 θέσεων το μήνα, διευκολύνοντας την αυξημένη εισερχόμενη κίνηση από βασικές αγορές σε όλο το παγκόσμιο δίκτυό της, ενισχύοντας περαιτέρω τον τοπικό τομέα ταξιδιών και τουρισμού.

Η Emirates εξυπηρετεί επί του παρόντος επιβάτες σε έξι ηπείρους και διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών Boeing 777 και Airbus A380 ευρείας ατράκτου στον κόσμο, προσφέροντας ευρύχωρες καμπίνες και εμβληματικά χαρακτηριστικά εν πτήσει, όπως το A380 On-board Lounge και το Shower Spa. Οι επιβάτες απολαμβάνουν επίσης τη ζεστή φιλοξενία του πολυεθνικού πληρώματος καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας –μια ομάδα επαγγελματιών από περισσότερες από 160 εθνικότητες–, την τοπική γκουρμέ κουζίνα, καθώς και το ice – το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, που προσφέρει περισσότερα από 5.000 κανάλια με τις καλύτερες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, podcast και μουσική.

Η Emirates έχει επανεκκινήσει με ασφάλεια τις δραστηριότητές της σε περισσότερους από 130 προορισμούς και αυτή τη στιγμή παρέχει καθημερινές πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Ντουμπάι και τη Μάλτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το emirates.com.  Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στο emirates.com, στο γραφείο πωλήσεων της Emirates, μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων ή μέσω διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτόρων.