Η πιο αυθεντική εμπειρία ελληνικών γεύσεων!


Η πιο αυθεντική εμπειρία ελληνικών γεύσεων!

Όταν τα αρώματα της μεσογειακής κουζίνας συναντούν την παράδοση των ελληνικών συνταγών, στην πιο λαχταριστή εκδοχή τους, τότε σίγουρα μιλάμε για «Το ελληνικό»!

Σε ένα γεύμα-ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις, με αρώματα και νοστιμιές γεμάτες Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε σε ένα αποκλειστικό Media Lunch που παραχωρήθηκε από τη Louis Hotels, εκπλήσσοντας τους ουρανίσκους των προσκεκλημένων με νότες καλαισθησίας και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα στην πιο αριστοτεχνική τους εκδοχή.

Οι παρευρισκόμενοι γεύθηκαν γαστρονομικές ελληνικές επιλογές από το νέο καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου, με γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδος, από τα νησιά του Αιγαίου μέχρι τα νησιά του Ιονίου και από την Πελοπόννησο μέχρι την Ήπειρο.

Η εξαιρετική φιλοξενία που επεφύλαξε η άρτια καταρτισμένη ομάδα του εστιατορίου «Το ελληνικό» στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε μετέτρεψε το μεσημεριανό γεύμα σε μια νοσταλγική περιδιάβαση σε παραδοσιακές συνταγές αρμονικά συνδυασμένες με την ποιότητα και τη φρεσκάδα τοπικών προϊόντων, μπόλικο μεράκι και αγάπη όλα μαζί σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον αυθεντικού ελληνικού παντοπωλείου, βγαλμένο μέσα από παλιά κλασική, αγαπημένη, ελληνική, ασπρόμαυρη ταινία.

Το μενού δημιουργικά παραπέμπει σε παλιά ελληνική εφημερίδα με τη θέση των παλαιών ειδήσεων να έχουν καλύψει οι φρέσκιες γεύσεις αρμονικά συνδυασμένες, έτσι ώστε το σύγχρονο να συναντά το παραδοσιακό και να μετατρέπεται, στον κάθε ουρανίσκο, σε ένα μοναδικά άρτιο αισθητικά και γευστικά αποτέλεσμα, που εντυπωσιάζει από την πρώτη μπουκιά.

Επιστρέφοντας στην αρχική του ταυτότητα με αμέτρητες γεύσεις σερβιρισμένες σε πιάτα για όλη την παρέα, το εστιατόριο ξεχωρίζει και πάλι για την πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής που προσφέρει. Σε κάθε τραπέζι αποκαλύπτονται 4.000 χρόνια οινοπολιτισμού, η αυθεντική έννοια, η ιστορία και οι απαρχές του μεζέ σε συνδυασμό με τα αδιαμφισβήτητα συγκριτικά πλεονεκτήματα των γνήσιων, ντόπιων, ελληνικών πρώτων υλών οι οποίες έχουν αναδείξει την ελληνική κουζίνα στην κορυφή της μεσογειακής διατροφής.

Στο αποκλειστικό Media Lunch που παραχωρήθηκε από τον όμιλο Louis Hotels ως πρώτη είδηση κυριάρχησε ο γευστικός πλουραλισμός, ενώ η μαεστρία και το ταλέντο της ομάδας του εστιατορίου «Το ελληνικό» μονοπώλησε στις συζητήσεις, σε ένα παντοπωλείο όπου η νοστιμιά πρυτανεύει και το ελληνικό ταπεραμέντο συντροφεύει κάθε συνταγή που καταφθάνει στο τραπέζι με μοναδικό στόχο να αποκαλύψει τα μυστικά της αγνότητας και της ευλογίας της.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 77778300 – Για online παραγγελίες στο www.toellinikocy.com