Γίνε #DealMaster και μάθε πώς να γεφυρώνεις τις διαφορές: Εργαστήρια δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης από τον Οργανισμό Νεολαίας.


Γίνε #DealMaster και μάθε πώς να γεφυρώνεις τις διαφορές: Εργαστήρια δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης από τον Οργανισμό Νεολαίας.

Η πρωτοβουλία YouthSkillization του Οργανισμού Νεολαίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων 2023, συνεχίζεται, εγκαινιάζοντας μία νέα σειρά εργαστηρίων, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου.

Τα νέα μας εργαστήρια με τίτλο, “DealMaster: Αποτελεσματικές δεξιότητες διαπραγμάτευσης”, θα σου δώσουν τις δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να διαπραγματευτείς με επιτυχία τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν στην παρέα, την εργασία ή το σχολείο.

Δήλωσε συμμετοχή και έλα μαζί μας για να μάθεις τις τεχνικές που θα χρησιμοποιείς στη δική σου καθημερινότητα, για να μάθεις πως να γεφυρώνεις τις διαφορές, μετατρέπωντας τις εντάσεις σε ευκαιρίες συνεργασίας και αποκτώντας δεξιότητες που θα σε ενδυναμώσουν για να διαπραγματεύεσαι αποτελεσματικά και με επιτυχία.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε άτομα 18 ετών και άνω, θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα και θα έχουν διάρκεια δύο ώρες. Υλοποιούνται με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Εκπαιδεύτρια Εργαστηρίων: Άντρη Πέντα.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δες πιο κάτω τις μέρες και ώρες διεξαγωγής των εργαστηρίων και δήλωσε συμμετοχή:

 

📍Λευκωσία  https://goo.gl/maps/kMxCJp4tVySeyPyG9            5 Ιουλίου 17:30- 19:30            Δήλωση Συμμετοχής https://docs.google.com/forms/d/1uYq6oLt8SqMbTfTQ5sDHymSQnn2FO9bOWfW6mJRziI8/viewform?edit_requested=true

📍Λάρνακα   https://goo.gl/maps/oweWds3yYp4n8GF5A            6 Ιουλίου 17:30- 19:30             Δήλωση Συμμετοχήςhttps://docs.google.com/forms/d/1cyr40YmG5HFznT4aR6pRmwbuWus73YI2BokhaXKepD0/viewform?edit_requested=true

📍Λεμεσός   https://goo.gl/maps/C735eUaxSMSjAFMC9             7 Ιουλίου 17:30- 19:30             Δήλωση Συμμετοχής https://docs.google.com/forms/d/1_ItojImvGE_ktN1SHAiCe1Pf34qhiU5EsE_4fwUPSHU/viewform?edit_requested=true

📍Πάφος   https://goo.gl/maps/RF2fWCob4x5kmk2d6               11 Ιουλίου 17:30- 19:30            Δήλωση Συμμετοχής https://docs.google.com/forms/d/1UFVbSH3tW7w1TtKwpXBVCZJihlY-AiDXw3pWAnoJ8fk/viewform?edit_requested=true