Η MUSKITA γιόρτασε 60 χρόνια και ευχαρίστησε τους πελάτες της σε μια φαντασμαγορική δεξίωση!

Συμπληρώνοντας 60 χρόνια συνεχόμενης δυναμικής παρουσίας και ηγεσίας στην αγορά του αλουμινίου, η ιστορία της MUSKITA είναι ταυτισμένη με τη διάδοση του αλουμινίου. Η εταιρεία γιόρτασε τη μακρόχρονη ιστορία της σε μια φαντασμαγορική βραδιά, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 5 Δεκεμβρίου 2018 στο Monte Caputo στη Λεμεσό.

Με περισσότερους από 1250 εκλεκτούς προσκεκλημένους, στη δεξίωση έδωσαν το παρόν τους πελάτες της MUSKITA, κατασκευαστές αλουμινίου από όλη την Κύπρο και φυσικά το προσωπικό της εταιρείας. Η MUSKITA σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, τίμησε τους παλαιότερους πελάτες της, πρωτεργάτες του κλάδου, οι οποίοι συνεργάζονται με την εταιρεία για περισσότερα από 40 χρόνια. Οι εταιρείες αυτές ήταν οι πρώτες που πίστεψαν στο αλουμίνιο και μαζί με τη MUSKITA, έθεσαν τις βάσεις του κλάδου της αλουμινοκατασκευής στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Δήμος Μουσκής σε χαιρετισμό του, εξέφρασε με υπερηφάνεια ότι το αλουμίνιο της MUSKITA, που παράγεται στη μικρή μας Κύπρο, έχει «ντύσει» εκατοντάδες αξιόλογα κτήρια ανά το παγκόσμιο και εξυπηρετεί δεκάδες άλλους τομείς της μεταποίησης σε κάθε άκρη του πλανήτη. Στην ομιλία του τόνισε ότι μια διαχρονικά επιτυχημένη επιχείρηση δεν αποτελείται μόνο από πρώτες ύλες, μηχανήματα, και τεχνολογία αλλά αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας και της ιστορίας της είναι οι άνθρωποι, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο προσωπικό και στους πελάτες της εταιρείας για τη μακροετή υποστήριξη, αφοσίωση και εμπιστοσύνη τους προς τη MUSKITA.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία γοήτευσε το κοινό με το κωμικό της πρόγραμμα. Η δεξίωση κορυφώθηκε με τον φιλοξενούμενο καλλιτέχνη Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος χάρισε μια μοναδική βραδιά γεμάτη διασκέδαση στους καλεσμένους.

Η δεξίωση θα ήταν ελλιπής χωρίς το κύριο διακοσμητικό στοιχείο, τα αλουμίνια της MUSKITAσε χρώμα φυσικό, τα οποία κάλυπταν κάθε γωνία του εκθαμβωτικού χώρου.

Το 2018 αποτελεί σημείο αναφοράς για τη MUSKITA, εταιρεία συνώνυμη με το αλουμίνιο καθώς επισφραγίζεται από μια πληθώρα πολύ σημαντικών γεγονότων και επιτευγμάτων που έθεσαν το θεμέλιο, αλλά και το εφαλτήριο, για την ανοδική πορεία της εταιρείας στο μέλλον:

  • Η συμπλήρωση 60 χρόνων συνεχόμενης δυναμικής παρουσίας και ηγεσίας στην αγορά του αλουμινίου.
  • Η ανακαίνιση του νέου υπερσύγχρονου εκθεσιακού της χώρου στη Λεμεσό, που αποτελείίσως τον μεγαλύτερο και πληρέστερο εκθεσιακό χώρο στον ευρωπαϊκό κλάδο του αλουμινίου.
  • Η ψηφιοποίηση της εταιρείας.
  • Η δημιουργία και προώθηση στην αγορά, πολλών νέων τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων και προϊόντων.
  • Η απονομή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας, για δεύτερη φορά.