Η μεγαλύτερη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, η Renault, θα σε εκπλήξει με το φινετσάτο μοντέλο της Renault CAPTUR!


Η απαράμιλλη ομορφιά, ο μοναδικός σχεδιασμός και τα προηγμένης τεχνολογίας χαρακτηριστικά τους θα σε «αιχμαλωτίσουν» και θα σε πείσουν να το κάνεις δικό σου με μόνο €15,900!

Η άνεση, η οδηγική του υπεροχή και η μοναδική ικανότητά του να «μαγνητίζει» όλα τα βλέμματα από όπου και αν περνάει είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του Renault CAPTUR.

Η δυνατότητα επιλογής διχρωμίας του αμαξώματος θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στους κυπριακούς δρόμους. Το σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με οθόνη αφής 7’’ σού παρέχει πλειάδα επιλογών με λιγοστές κινήσεις και οι ζάντες αλουμινίου 17’’ θα ενισχύσουν περισσότερο τη φινέτσα του.

Αν είσαι λάτρης της άνετης οδήγησης, τότε το νέο Renault CAPTUR είναι κατάλληλο για εσένα! To σύστημα GPS με εγκατεστημένους κυπριακούς χάρτες, ο αυτόματος πλοηγός οδήγησης, ο σταθεροποιητής ταχύτητας και με δυνατότητα επιλογής diesel κινητήρα καθιστούν το Renault CAPTUR το καταλληλότερο για τις εξορμήσεις σου!

Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού σού επιτρέπει να έχεις πάντοτε την κατάλληλη θερμοκρασία στο αυτοκίνητό σου, ενώ το βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος θα γίνει ο καλύτερος σου σύμμαχος κατά τη διάρκεια της στάθμευσης του επαναστατικού Renault CAPTUR!

Απόκτησετώρα το νέο Renault CAPTUR στην τιμή των €15,900 αποκλειστικά από τις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα που συνέδεσε το όνομά του με το κύρος, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία και αγαπήθηκε από το κυπριακό κοινό.

Αν θέλεις να είσαι αυτός που διαφέρει από τους υπόλοιπους, αλλά και να κινείσαι με υπεροχή στους δρόμους της Κύπρου, τότε το νέο Renault CAPTUR θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου!

Νέο Renault CAPTUR. Capture life με μόνο €15,900!