Η Mariah Carey γιορτάζει 30 χρόνια καριέρας! #MC30


H MARIAH CAREY ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΘΥΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ EPs, ΣΠΑΝΙΑ ΗΧΗΤΙΚΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι εορτασμοί του #MC30 ξεκινούν σήμερα με το “The Live Debut – 1990” EP.

Mariah Carey λανσάρει σήμερα το #MC30, έναν εβδομαδιαίο εορτασμό του τεράστιου καταλόγου της, προς τιμή της 30η επετείου από την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου και το ξεκίνημα της καριέρας της.

Κάθε Πρασκευή, η Carey θα ξεκλειδώνει κάτι διαφορετικό από το προσωπικό της θησαυροφυλάκιο δωρίζοντας στους fans της σπάνιο υλικό από την αξιοθαύμαστη καριέρα της. Οι εβδομαδιαίες #MC30 κυκλοφορίες θα περιλαμβάνουν digital EPs, bonus cuts, σπάνια τραγούδια, a capella στιγμές και μοναδικές live εμφανίσεις. Η μουσική θα συνοδεύεται από βίντεο, φωτογραφίες, προσωπικές σημειώσεις από την Mariah και φυσικές κυκλοφορίες.

Σήμερα, η Carey ξεκινάει το #MC30 με την κυκλοφορία του “The Live Debut – 1990”, ένα ψηφιακό EP με 4 τραγούδια και οπτικό υλικό γυρισμένο κατά την διάρκεια της ιστορικής πρώτης της live εμφάνισης στο Tatou Club της Νέας Υόρκης στις 22 Οκτωβρίου του 1990. Επιπλέον το EP περιλαμβάνει μία εκπληκτική live version του πρώτου της Νο1 single, “Vision of Love”.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Μαζί με τους εβδομαδιαίους εορτασμούς της, η Carey ανακοινώνει και την κυκλοφορία του καινούριου της απομνημονεύματος με τίτλο “Meaning of Mariah Carey”, που θα είναι στα καταστήματα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2020. Το memoir θα αναλύει βαθιά το προσωπικό ταξίδι επιβίωσης της Carey αντιμετωπίζοντας περίπλοκα προβλήματα ρατσισμού, ταυτότητας, οικονομικής τάξης και ψυχολογικού τραύματος μέχρι να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία.

The Live Debut – 1990 – Track Listing:

  1. Love Takes Times (Live at the Tatou Club, 1990)
  2. Vision of Love (Live at the Tatou Club, 1990)
  3. Vanishing (Live at the Tatou Club, 1990)
  4. Don’t Play That Song (You Lied) (Live at the Tatou Club, 1990)