ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ! Κάτια Σάββα και Κατερίνα Αγαπητού τα νέα πρόσωπα του ALPHA


Εν μέσω συνεχών και σημαντικών ειδησεογραφικών εξελίξεων, τόσο σε ότι αφορά τη μετά Κορονοϊού εποχή, όσο και το Κυπριακό και τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές, ο ALPHA Κύπρου με την έναρξη της νέας σεζόν, ενισχύει την ειδησεογραφική του ομάδα εντάσσοντας στο δυναμικό του Τμήματος Ενημέρωσης την έμπειρη δημοσιογράφο Κάτια Σάββα η οποία αναλαμβάνει την εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Με τεράστια εμπειρία στην ενημέρωση και τον καθημερινό Τύπο, η Κάτια Σάββα αποτελεί κορυφαία επιλογή για ποιοτική ενημέρωση. Η ανανεωμένη εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ φιλοδοξεί να καθορίσει την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας με άμεση και έγκυρη ενημέρωση, με συζητήσεις στο στούντιο, απευθείας συνδέσεις μεταφέροντας τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα που αφορούν τον πολίτη.

Την ίδια ώρα η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού αναλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Με το δικό της προσωπικό δημοσιογραφικό στιλ, η Κατερίνα θα επιδιώξει να προσεγγίσει την πρωινή ενημέρωση με ευρεία θεματολογία από πολιτική, οικονομία μέχρι πολιτισμό και πολλές live συνδέσεις από κάθε γωνιά της Κύπρου.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, για τη νέα σεζόν, εστιάζει ακόμη περισσότερο στην εκπομπή – ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ», μια εκπομπή που έχει συγκινήσει και καθηλώσει μέσα από την θεματολογία της αλλά και την προσέγγιση πολλών ευαίσθητων κοινωνικών θεμάτων. Παράλληλα επιστρέφει στην Αρχισυνταξία του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων ALPHA NEWS.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Στέλλα Στυλιανού κάνει στροφή στην διαδικτυακή ενημέρωση και αναλαμβάνει ρόλο Branded Content Executive στο Hello.cy με σκοπό την ποιοτική ενίσχυση.