Η Lidl κύριος χορηγός της ομάδας UCI WorldTour Lidl-Trek


H Lidl επεκτείνει τη δέσμευσή της στην προώθηση της ποδηλασίας ως κύριος χορηγός και στρατηγικός συνεργάτης της ομάδας UCI WorldTour Lidl-Trek. Η μακροχρόνια συνεργασία με μία από τις κορυφαίες ομάδες στη διεθνή ποδηλασία ξεκινά με τον Giro d’Italia γυναικών στις 30 Ιουνίου 2023 και το Tour de France ανδρών την 1η Ιουλίου 2023.

Μία συνεργασία απόλυτα ταιριαστή: Δύο διεθνή brands με κοινή φιλοδοξία να δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό. Μαζί, η Lidl και η Trek έχουν φιλόδοξα σχέδια: Να δημιουργήσουν μια ομάδα στην παγκόσμια ποδηλατική σκηνή, η οποία θα ενθουσιάζει και θα εμπνέει τους φίλους της ποδηλασίας, την επόμενη γενιά πρωταθλητών και πρωταθλητριών, καθώς και όλους τους ποδηλάτες, επαγγελματίες και μη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Lidl και η Trek δεν θα επικεντρωθούν μόνο στις αθλητικές επιτυχίες, αλλά συνολικά στην προώθηση της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης και του αθλητισμού, καθώς και της συνειδητής διατροφής. Είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τις δύο εταιρείες να προωθήσουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής στο πλαίσιο της εταιρικής τους υπευθυνότητας.

«Θέλουμε να αποτελέσουμε πρότυπο για τη βιώσιμη κινητικότητα που επιτυγχάνεται μέσα από την ποδηλασία. Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε μία δυνατή, ποικιλόμορφη ομάδα κορυφαίων αθλητών διεθνούς επιπέδου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο αθλητισμός και η άσκηση συμβάλλουν στην προώθηση της υγιεινής διατροφής και ενός ενεργού τρόπου ζωής, ενισχύοντας το ευ ζην. Ακριβώς όπως τα προϊόντα της Lidl είναι προσιτά σε όλους, έτσι και η ποδηλασία είναι ένα άθλημα για όλους και κατάλληλο για όποιον θέλει να είναι πιο δραστήριος στην καθημερινότητά του. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», δήλωσε σχετικά ο Jeroen Bal, Divisional Board Member responsible for the Customer στη Lidl International.