Η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη και αυτές τις γιορτές με τα προϊόντα Favorina


Η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη και αυτές τις γιορτές με τα προϊόντα Favorina

Από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, η Lidl Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να χαρίσουν αγάπη και φροντίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, επιλέγοντας προϊόντα από την γκάμα των Favorina

Στη Lidl Κύπρου έχουμε πλήρη συνείδηση και ολοκληρωμένη αντίληψη της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε με σταθερότητα σε όσους μας χρειάζονται με βάση τη φιλοσοφία μας.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας , η Lidl Κύπρου με την αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Favorina, προσφέρει €0,25  και, έτσι, αναλαμβάνει για πέμπτη χρονιά τα λειτουργικά έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου και στηρίζει το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα” για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η Lidl Κύπρου, άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας. Έχοντας σύνθημά της τη φράση “Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο”, σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού, διευρύνοντας συνεχώς την αλυσίδα αγάπης και κοινωνικής προσφοράς, που είναι τόσο σημαντική για τον συνεκτικό ιστό της κοινωνίας.

Στις μέρες των γιορτών η αγάπη ξεχειλίζει, και όλοι χαιρόμαστε ακόμη παραπάνω να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη, στο μέτρο, φυσικά, που μπορεί ο καθένας μας. Άλλωστε, η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι μέρος της κυπριακής παράδοσης και ζωής του τόπου μας και βαθιά ριζωμένη στις συνήθειες του κάθε Κύπριου και Κύπριας.

Η Lidl Κύπρου στέκεται μπροστά στην αλληλεγγύη και παρακινεί τους καταναλωτές της να συνεισφέρει μέσα από τις αγορές τους, στους συνανθρώπους μας. Η Favorina είναι ένα brand σχεδόν συνώνυμο με τα γιορτινά τραπέζια, αφού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εορταστικών επιλογών, που δίνουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Η γκάμα περιλαμβάνει σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, καραμέλες, μπισκότα, παραδοσιακά μπισκότα με τζίντζερ, πολυτελείς συσκευασίες δώρων , Gingerbread house kit και πολλά άλλα!

Είναι βέβαιο, λοιπόν, πως ο καθένας μπορεί να αγοράσει μια συσκευασία με Χριστουγεννιάτικα γλυκά και σοκολάτες Favorina και να συμβάλει στην προσπάθεια της Lidl για ενίσχυση του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, βοηθώντας και φέτος όσους έχουν πραγματικά ανάγκη!

Η δράση της Lidl Κύπρου και της Favorina έχει διάρκεια από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, και ισχύει για οποιαδήποτε συσκευασία Favorina σε οποιοδήποτε από τα 18 καταστήματα Lidl στην Κύπρο. Λεπτομέρειες για τα διαθέσιμα προϊόντα της σειράς Favorina μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο της Lidl είτε στην έντυπη είτε στην online έκδοση.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

 *Η ενέργεια πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 24/2021 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/07/2021-31/12/2021.