Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε αν τα έχει με τον Acun Ilicali«Υποσχέθηκα πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου», είπε χωρίς να απαντήσει ευθέως η παρουσιάστρια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Τούρκο καναλάρχη Acun Ilicali. Η γνωστή παρουσιάστρια χθες βράδυ βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, «Βερβερίτσα».

«Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Καλή καρδιά. Τι να πω; Αν θες να το πιστεύεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πως ξυπνάω την επόμενη ημέρα. Τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της πετώντας το «καρφάκι» της για τον Alpha: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι βρήκα ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι πολύ φιλικό προς εμένα, γι’ αυτό και ενδεχομένως και ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Πολλές φορές όταν είσαι σε ένα τοξικό μέρος δύσκολα βγαίνει αυτό».

Πηγή : protothema.gr