Η Ferrari επισημοποιεί την παρουσία της στην Κύπρο μέσω της MotoTrend Ltd


Η Ferrari επισημοποιεί την παρουσία της στην Κύπρο μέσω της MotoTrend Ltd

Εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της Ferrari στη Λευκωσία

  • Η MotoTrend Ltd ανακοινώνει τα εγκαίνια του πρώτου επίσημου εκθεσιακού χώρου της Ferrari στην Κύπρο, που βρίσκεται δίπλα από το υφιστάμενο συνεργείο συντήρησης και επισκευής.
  • Η Ferrari διευρύνει την παρουσία της στην Κύπρο σε συνεργασία με τη MotoTrend Ltd.
  • MotoTrend Ltd και Ferrari δεσμεύονται να προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης που αναμένουν όλοι οι πελάτες της Ferrari στην αγορά της Κύπρου.

Η Ferrari διευρύνει την παρουσία της στην Κύπρο μέσω της συνεργασίας της με τη MotoTrend Ltd, μιας εταιρείας που έχει ήδη καθιερωθεί στο νησί με τα 22 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας της στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της Ferrari στα Λατσιά, έρχεται να συμπληρώσει το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει η MotoTrend, αφού μέχρι τώρα εξυπηρετούσε τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Ferrari μέσω του συνεργείου συντήρησης και επισκευής, Ferrari Service Center Facility αποκλειστικά, ενώ πλέον με τον σύγχρονο εκθεσιακό χώρο διαθέτει προς άμεση πώληση όλα τα μοντέλα της Ferrari.

Τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου έγιναν στις 29 Σεπτεμβρίου στην παρουσία εκλεκτών εκπροσώπων του τύπου, ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου προσκλήθηκαν και παρέστησαν πελάτες της Ferrari στην Κύπρο σ’ ένα VIP κοκτέιλ που φιλοξενήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού.

Ο κ. Μάριος Πελετιές, Ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της MotoTrend εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την ανανεωμένη αυτή συνεργασία με τη Ferrari που ενισχύθηκε με τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου. Κατά τη διάρκεια τη σύντομης ομιλίας του, ο κ. Πελετιές καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι που έχουμε εδραιώσει αυτή τη συνεργασία με τη Ferrari. Οι προσπάθειες ολόκληρης της ομάδας της MotoTrend αναφορικά με την εν λόγω, υψηλού κύρους, συνεργασία με τη Ferrari, αξίζουν αναγνώρισης και εκτίμησης.»

Η εταιρεία MotoTrend Ltd θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής στους υφιστάμενους ιδιοκτήτες Ferrari στην Κύπρο, εξελίσσοντας παράλληλα την ήδη απαράμιλλη εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει η πασίγνωστη ιταλική επωνυμία αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, η MotoTrend θα στοχεύσει στην διεύρυνση του πελατολογίου της Ferrari στην Κύπρο, με νέους αγοραστές, μέσω των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών της στη Λευκωσία.

Προβάλλοντας τη διεθνή εικόνα της Ferrari και κάνοντας χρήση των πιο καινοτόμων τεχνολογιών, η MotoTrend επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την αφοσίωση και τη δέσμευσή της στην παροχή της υψηλού επιπέδου, εξ’ ατομικευμένης εξυπηρέτησης που αναμένουν οι πελάτες της Ferrari.

Με τη στρατηγικά επιλεγμένη τοποθεσία των εγκαταστάσεων της MotoTrend στη Λευκωσία, η  εξαιρετικά καταρτισμένη και αφοσιωμένη ομάδα της Ferrari θα προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της, στους πελάτες καλύπτοντας με ολιστική προσέγγιση την κάθε επιμέρους ανάγκη τους.

«Η επίσημη παρουσία της Ferrari με τον εκθεσιακό χώρο στη Λευκωσία σε συνδυασμό με το υφιστάμενο συνεργείο συντήρησης και επισκευής, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου της Ferrari αλλά και στην ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών. Αναμένεται ότι η συνεργασία με τη MotoTrend θα μεταφέρει την πρότυπη και μοναδική εμπειρία της Ferrari στο πελατολόγιο της Κύπρου», ανέφερε ο Michele Comelli, Επικεφαλής της Ferrari Νότιας Ευρώπης.

Ο εκθεσιακός χώρος της MotoTrend αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για να ζήσει κανείς την αίσθηση του απεριόριστου πάθους για την αυτοκίνηση, όπως μόνο η Ferrari ξέρει να προσφέρει.

Τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της Ferrari στην Κύπρο σηματοδοτήθηκαν από την επίσημη πρώτη παρουσίαση του μοντέλου Ferrari 296 GTB, της τελευταίας έκδοσης της διθέσιας Berlinetta του Maranello. Η Ferrari 296 GTB επαναπροσδιορίζει τη συνολική έννοια “Fun to drive”, που εγγυάται μια απαράμιλλη εμπειρία οδήγησης, όχι μόνο τη στιγμή που το αυτοκίνητο ξεπερνά τα όριά του, αλλά σε όλες τις φάσεις της καθημερινής οδήγησης.

###