Η εξομολόγηση της Miley Cyrus για τη μαριχουάνα: «Είχα εφιάλτη ότι θα πέθαινα»

«Κανένας δεν κάπνιζε τόσο πολύ μαριχουάνα όσο εγώ», δήλωσε η Miley Cyrus για τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Η Miley Cyrus μίλησε για ακόμα μία φορά για την απόφασή της να σταματήσει να καπνίζει μαριχουάνα καθώς, όπως είπε στη νέα της συνέντευξη στον Jimmy Fallon και στο «The Tonight Show», πίστεψε ότι αυτή της η συνήθεια θα τη σκότωνε.

«Είχα πάντα έναν εφιάλτη, έβλεπα ότι πέθαινα κατά τη διάρκεια του μονολόγου μου για το «Saturday Night Live», για κάποιον λόγο, ότι έτσι απλά θα πέθαινα… «Γκούγκλαρα» για το θέμα αυτό και είδα ότι ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο… Κανείς ποτέ δεν είχε πεθάνει από κάπνισμα μαριχουάνας, αλλά κανένας δεν κάπνιζε τόσο πολύ όσο εγώ», είπε η pop star.

Στις αρχές Μαΐου, η 24χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι: «Δεν έχω καπνίσει μαριχουάνα εδώ και τρεις εβδομάδες, που είναι το μεγαλύτερο διάστημα που το έχω κόψει. Δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν πίνω, είμαι εντελώς καθαρή τώρα».

Η Miley Cyrus εξομολογήθηκε επίσης ότι ο James Fallon ήταν ένας από αυτούς που την επηρέασαν να πάρει την απόφαση και να βάλει ένα τέλος στη χρήση των ναρκωτικών.

«Εσείς, χωρίς να το ξέρετε, ήσασταν ένας από τους λόγους που έκοψα τα ναρκωτικά, γιατί πάντα στις εκπομπές σας ερχόμουν πολύ φτιαγμένη. Δεν ξέρω εάν το είχατε παρατηρήσει», είπε στον Jimmy Fallon.

Και συνέχισε: «Θυμηθείτε την τελευταία φορά που ήρθα εδώ ήμουν ντυμένη κουνέλι και μετά γάτα. Υπήρχε κάποιος λόγος για αυτό; Ήμουν ανεβασμένη. Σταμάτησα να καπνίζω επειδή κάθισα εδώ και μίλησα γι αυτό που κάνω, θέλω να είμαι πραγματικά καθαρή, επειδή πραγματικά είμαι παθιασμένη με αυτό που κάνω, με τη νέα μου δισκογραφική δουλειά… Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι απολύτως καθαρή για αυτά που σας λέω».

Ένας άλλος λόγος που κάπνιζε μαριχουάνα, όπως είπε, ήταν η βαρεμάρα.

«Όταν ήμουν φτιαγμένη ήθελα απλώς να κάθομαι στο σπίτι και να τρώω και να παίζω με τα σκυλιά, τη γάτα και το γουρουνάκι μου. Περνούσα πολύ χρόνο με το γουρουνάκι μου όταν ήμουν φτιαγμένη και δεν είχα χρόνο να κάνω τίποτα άλλο», είπε η Miley Cyrus.

Πηγή: hit-channel.gr