Οι διάσημοι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στο single για τα θύματα του «Grenfell Tower»Ευδοκίμησαν οι προσπάθειες του Simon Cowell και το τραγούδι για τα θύματα του «Grenfell Tower» θα γίνει πραγματικότητα με διάσημες φωνές να συνδράμουν.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων, Simon Cowell, εξέφρασε την πρόθεση να δημιουργήσει ένα τραγούδι, τα έσοδα από την κυκλοφορία του οποίου θα διατεθούν για τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στο «Grenfell Tower» Grenfell Tower» του Λονδίνου.

«Ελπίζουμε να επιβεβαιώσουμε ένα τραγούδι αύριο, το οποίο θα συγκεντρώσει μερικά χρήματα για τους πολλούς ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτήν την τραγωδία. Κάνω κάποιες κλήσεις απόψε», είχε γράψει στο μήνυμά του στο Twitter ο 57χρονος Βρετανός.

Τελικά, οι προσπάθειες ευδοκίμησαν και ο μουσικός μεγιστάνας συγκεντρώνει μία μεγάλη ομάδα αστέρων που θα τραγουδήσουν το φιλανθρωπικό τραγούδι και, βέβαια, ο βρετανικός Τύπος παραθέτει τον κατάλογο των καλλιτεχνών που έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν:

Ο Craig David, η Emeli Sandé, ο James Blunt, η Leona Lewis, η Louisa Johnson, ο Matt Terry νικητής του βρετανικού X Factor), η Paloma Faith, η Pixie Lott, η Raye, η Rita Ora, ο Robbie Williams, ο Shane Filan των Westlife, ο Skepta, ο Stormzy και η Tulisa Contostavlos είναι τα φερόμενα -μέχρι στιγμής- άτομα που θα ενώσουν τις φωνές τους.

Υπάρχουν επιπλέον φήμες ότι και τα πέντε μέλη της αρχικής σύνθεσης των One Direction έχουν πει το «ναι» στον Simon Cowell ότι μπορούν να ηχογραφήσουν, ακόμη και ξεχωριστά, αποσπάσματα από το τραγούδι. Εικάζεται ότι και η Celine Dion μπορεί επίσης να συμβάλλει. Έως τώρα, κανένα από τα όνομα στη λίστα, ούτε οι One Direction, ο Zayn ή η Celine Dion, δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τη συμμετοχή του.

Σύμφωνα με τη βρετανική «The Sun», το τραγούδι αποτελεί επανεκτέλεση του κλασικού «Bridge Over Troubled Water» των Simon & Garfunkel, υποστηρίζοντας ότι θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Πηγή: hit-channel.gr