Η επικοινωνία σου πάει παντού με e-SIM από την Epic


Η επικοινωνία σου πάει παντού με eSIM από την Epic

Απόκτησε το Samsung Galaxy watch5 με 30% έκπτωση.

Το να μένεις συνδεδεμένος συνεχώς είναι απαραίτητο στις μέρες μας. Tο να έχεις όμως το κινητό συνεχώς μαζί σου, δεν είναι. Κάποιες φορές θέλεις να μην ανησυχείς μη χάσεις το κινητό σου, άλλες φορές μπορεί να το ξεχάσεις στο σπίτι, ή να μείνεις από μπαταρία ή ακόμα και να μην είναι εφικτό να το έχεις μαζί. Μην ανησυχείς, δεν θα χάσεις καμία σημαντική κλήση ή μήνυμα. Η Epic σου έχει τη λύση!

Τώρα η επικοινωνία σου πάει παντού χωρίς το κινητό σου. Στο γυμναστήριο, στη πισίνα, στη συναυλία, στη δουλειά, στη βόλτα, στο τρέξιμο. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ενεργοποιήσεις την ηλεκτρονική κάρτα eSIM από την  Epic  σε ένα  Samsung Galaxy Watch5 και η επικοινωνία σου πάει παντού. Ζήσε με απόλυτη ανεξαρτησία από το κινητό σου, έχοντας όμως την ίδια εμπειρία επικοινωνίας. Κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις, emails, μουσική… όλα πάντα στο χέρι σου.

Η Epic σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις το Samsung Galaxy Watch5 ή Watch5 PRO μαζί με ηλεκτρονική κάρτα eSIM με έκπτωση 30%. Η προσφορά ισχύει για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές. Επισκέψου ένα από τα καταστήματα της Epic σε ολόκληρη την Κύπρο ή κάλεσε στο 136. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο www.epic.com.cy

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

 

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.