Η Ellie Goulding περιμένει το πρώτο της παιδί – Όσα λέει για την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της


Το πρώτο της παιδί περιμένει η Ellie Goulding.

Η Ellie Goulding μιλά για την απροσδόκητη εγκυμοσύνη της εν μέσω της πανδημίας.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει κάποια σημαντική δημόσια εμφάνιση μετά τη συναυλία «The Brightest Blue Experience» που έδωσε στο Victoria and Albert Museum του Λονδίνου τον Αύγουστο του 2020.

«Κάναμε μία παράσταση. Ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζα», λέει στη βρετανική έκδοση της «Vogue». «Ήταν η περίοδος που ο Caspar (ο σύζυγός της) και εγώ φύγαμε για λίγο όταν μας επιτράπηκε για την πρώτη επέτειο του γάμου μας και βασικά τότε το μάθαμε. Ήταν τρελό γιατί ήταν η πρώτη μας επέτειος», αποκαλύπτει.

«Δεν ήταν αυτό το σχέδιο. Η σκέψη της εγκυμοσύνης δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Η εγκυμοσύνη με έκανε να νιώσω ανθρώπινη. Θέλω μια καλύτερη λέξη από τη θηλυκότητα, αλλά έχω καμπύλες που δεν είχα ποτέ πριν. Το απολαμβάνω. Ο σύζυγός μου το απολαμβάνει», συνεχίζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

 «Συμβαίνει πολύ γρήγορα και στη συνέχεια σχεδόν δεν το πιστεύεις. Τρως ακόμα το ίδιο, μοιάζεις η ίδια, για λίγο ήμουν μάλλον σε άρνηση. Ήμουν σε μια τόσο καλή φυσική κατάσταση. Άρχισα να έχω ένα εντελώς διαφορετικό σώμα και διαφορετική ενέργεια, δεν μπορούσα να τα αντιμετωπίσω όλα!», εξηγεί.

«Πραγματικά από εκεί που ήμουν υπερήφανη για το πόσο υγιεινές ήταν οι σαλάτες μου και το πρωινό μου και έτρωγα ξηρούς καρπούς και σπόρους, μετά το μόνο που ήθελα ήταν McDonald’s», λέει γελώντας.

«Και ήμουν κάπως τρομοκρατημένη, ξαφνικά ήθελα όλα τα κακά πράγματα! Ό,τι έκανε αυτό το μωρό όταν ανέλαβε το σώμα μου ήταν, κόλαση, όχι, δεν θέλω μπρόκολο, σπανάκι, λαχανίδες! Ήθελα απλώς ζάχαρη και υδατάνθρακες», αναφέρει.

Η εγκυμοσύνη σε καιρό πανδημίας έχει επίσης πολλές προκλήσεις.

«Έχεις τον σύντροφό σου και έχεις τους φίλους σας, αλλά σε μια πανδημία, μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα μόνη. Επειδή δεν ήταν κάτι που είχα προγραμματίσει για αυτό το διάστημα και ήξερα ότι ήταν ένα πιο μοναχικό ταξίδι λόγω όσων συμβαίνων. Νομίζω ότι με έκανε πολύ μυστικοπαθή και προστατευτική», σχολιάζει.

«Δεν είχα βιώσει ποτέ αυτή τη ναυτία και τη κούραση. Νιώθω σαν να είναι ταμπού να λες ότι η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη. Δεν είναι πάντα γαλήνια και δεν είναι πάντα λαμπερή. Δεν λέω ότι κάθε δευτερόλεπτο αυτής της εγκυμοσύνης ήταν μίζερο. Δεν θα είναι πάντα εύκολο. Έχω έναν νέο σεβασμό για κάθε γυναίκα που έχει παιδιά», καταλήγει.

Η Ellie Goulding και ο σύζυγός της Caspar Jopling παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου 2019.

Πηγή : hit-channel.com