Η Coca-Cola, παγκοσμίως και στην Κύπρο, λανσάρει την πρώτη καμπάνια μετά τo lockdown: “Open Like Never Before”


Μια νέα διαφημιστική καμπάνια ξεκινά με ένα manifesto που μας ωθεί στην αλλαγή, από τον George The Poet!

Η Coca-Cola λανσάρει τη νέα καμπάνια, “Open Like Never Before”, η οποία αποτελεί την πρώτη επικοινωνιακή ενέργεια του brand, παγκοσμίως, μετά τις αλλαγές που έφερε ο COVID-19 και βασίζεται στην πεποίθηση ότι δε χρειάζεται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα: αντ ‘αυτού, μπορούμε να προχωρήσουμε, μαζί, και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, η Coca-Cola επέλεξε να απέχει από κάθε επικοινωνιακή ενέργεια, εστιάζοντας τους πόρους της στην πιο σημαντική προτεραιότητα: τους ανθρώπους. Από εκείνη τη στιγμή, παγκοσμίως, η The Coca-Cola Company μαζί με τους τοπικούς εμφιαλωτές της και το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) έχει συνεισφέρει πάνω από 100 εκατ. δολάρια σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την ανακούφιση των ανθρώπων που πλήττονται περισσότερο από τον COVID-19. Παράλληλα σε τοπικό επίπεδο, η Coca-Cola στην Κύπρο σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη υλοποίησε ένα ολιστικό πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς που αφορούσε στην προσφορά μιας θέση Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης προς ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Επιπλέον, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, συγκεντρώσαμε όλους τους πόρους μας για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και των επαγγελματιών υγείας πρώτης γραμμής. Παραχωρήσαμε περισσότερα από 118,000 δωρεάν προϊόντα για να καλύψουμε τις ανάγκες επαγγελματιών και ασθενών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, ενώ ενισχύσαμε τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, το πρόγραμμα του Επιτρόπου Εθελοντισμού καθώς και τα προγράμματα των δήμων για βοήθεια στο σπίτι.

 

Η καμπάνια “Open Like Never Before” έρχεται να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή. Ξεκινά με ένα manifesto που δημιουργήθηκε ειδικά για την Coca-Cola, από τον βραβευμένο καλλιτέχνη – ποιητή, George The Poet.

H πανδημία προκάλεσε δυσκολίες και απώλειες, αλλά ταυτόχρονα ανέδειξε αμέτρητες πράξεις ανιδιοτέλειας, θάρρους και καλοσύνης και μας βοήθησε να εκτιμήσουμε πράγματα που ενδεχομένως θεωρούσαμε δεδομένα. Αυτό το manifesto,  προασπίζει την αισιοδοξία.

και μας προσκαλεί να είμαστε “ανοιχτοί όπως ποτέ ξανά” για να εκτιμήσουμε όλα όσα έχουμε γύρω μας.

 

Η Λίλιαν Νεκταρίου, Franchise Country Director, για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα της CocaCola Hellas αναφέρει: «To “Open Like Never Before” δεν είναι απλώς μια καμπάνια. Είναι η έκφραση του εταιρικού μας σκοπού. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να «δροσίσουμε» τον κόσμο και να κάνουμε τη διαφορά στις τοπικές κοινωνίες. Πιστεύουμε ότι, μετά την πανδημία, μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον».

 

Η νέα καμπάνια υποστηρίζεται και από ένα πρόγραμμα ενεργειών με στόχο τη στήριξη της αγοράς, το οποίο θα εκτυλιχθεί στη διάρκεια αυτής και της επόμενης χρονιάς. Μεταξύ άλλων, θα υπάρχουν διαδικτυακές ενέργειες σχεδιασμένες για να μας υπενθυμίσουν τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει στους αγαπημένους μας χώρους καφεστίασης & φιλοξενίας, μια καινοτόμος πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους συνεργάτες μας να δημιουργούν προσαρμοσμένες διαφημίσεις καθώς και ενέργειες με στόχο την προσέλκυση πελατών.

 

Τέλος, η καμπάνια θα περιλαμβάνει δύο νέα τηλεοπτικά σποτ 30 & 60 δευτερολέπτων, τα οποία θα υποστηριχθούν από καταχωρήσεις σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και ένα ολιστικό πλάνο επικοινωνίας που θα έρθει στη ζωή και στο digital περιβάλλον.

 

Μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό της καμπάνιας εδώ:

#CocaColaGreece #OpenLikeNeverBefore