Η Coca-Cola HBC Κύπρου στο πλευρό του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Η εταιρεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό προωθεί το μήνυμα της συμπερίληψης στην κοινωνία


Η Coca-Cola HBC Κύπρου, εκφράζοντας τη δέσμευσή της για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, συνεχίζει και φέτος τη στενή της συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, που τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Coca-Cola HBC Κύπρου προωθεί το μήνυμα της συμπερίληψης, της αποδοχής και των ίσων ευκαιριών. Μέσα από τη συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, η Coca-Cola HBC Κύπρου υλοποιώντας ένα πρόγραμμα δράσεων που κορυφώνεται με τον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola δίνει την ευκαιρία στα άτομα με αυτισμό να γνωρίσουν διάσημους ποδοσφαιριστές και να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο αγώνα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου για τα Άτομα με Αυτισμό επισκέφθηκε τα γραφεία της Coca-Cola ΗΒC Kύπρου στις 20 Μαρτίου και ενημέρωσε το προσωπικό της εταιρείας για το φάσμα του αυτισμού, τις πρωτοβουλίες και δράσεις του συνδέσμου. Μέσα από μια εποικοδομητική παρουσίαση οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με το φάσμα του αυτισμού και τις ενέργειες συμπερίληψης των ατόμων στην κοινωνία.

Η Coca-Cola HBC Κύπρου μέσω της συνεργασίας της με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, προωθεί την ισότητα, προάγοντας την κοινωνική συμπερίληψη και την προσέγγιση χωρίς διακρίσεις σε κάθε τομέα της κοινωνίας, δείχνοντας ότι μέσα από την αποδοχή της διαφορετικότητας μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο πιο ανεκτικό για όλους.