Οι αυγουστιάτικες επιλογές των τηλεθεατών – Ποιες σειρές βρίσκονται στην πρώτη θέση;

Τι και αν έχουν σφίξει οι ζέστες και οι κύπριοι έχουν κατακλύσει κατά χιλιάδες τις παραλίες της Κύπρου. Στην αντίπερα όχθη υπάρχουν και οι σπιτόγατοι που προτιμούν την δροσιά του aircondition και την παρέα της τηλεόρασης τους.

Ας δούμε λοιπόν ποιος κερδίζει την μάχη της τηλεθέασης κατακαλόκαιρα:

tiletheasi-1-7-avgoustou

Πρώτη βδομάδα του Αυγούστου και την μάχη για την πρωτιά δίνουν Αντ1 και Mega.  Τα δύο κανάλια βγάζοντας από τα συρτάρια τους δυνατά χαρτιά ξεπέρασαν κατά πολύ τους υπόλοιπους  τηλεοπτικούς σταθμούς ΡΙΚ, Σίγμα και Alpha Κύπρου.

Ο Αντ1 μεταδίδοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο την τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ»  κέρδισε το στοίχημα και κρατιέται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Η σειρά «Ταμάμ» με 5 εμφανίσεις στις 7 πρώτες θέσεις του πίνακα της τηλεθέασης χαρίζει στον Αντ1 το ποσοστό του 15.7%.

Το Mega από την άλλη, δοκίμασε για ακόμα μία χρονιά μία δοκιμασμένη συνταγή, γεμίζοντας το νυχτερινό του πρόγραμμα, με σειρές όπως «Ευτυχισμένοι Μαζί» και «Παρά Πέντε», των οποίων όλα τα επεισόδια βρίσκονται στο TOP 25 ΤΟΥ πίνακα τηλεθέασης.

Δείτε πιο κάτω τον TOP 25 των τηλεοπτικών σειρών:

tiletheasi-top-25-1-7-avgoustou

Και μία μικρή πρόβλεψη. Από βδομάδας αναμένουμε μία μικρή αύξηση στα νούμερα του Ρικ2 ελέω Ολυμπιακών Αγώνων, όμως δεν αναμένεται οποιαδήποτε ανακατάταξη στα ποσοστά τηλεθέασεις των κυπριακών τηλεοπτικών καναλιών (όσο αφορά την κατάταξη).