Η ANSWEAR τώρα και στην Κύπρο!


Η ANSWEAR τώρα και στην Κύπρο! 

  Μετά από 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα μόδας της Answear, ήρθε και στην Κύπρο με το Answear.cy που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του Kυπριακού καταναλωτικού κοινού.

Με πάνω από 90.000 προϊόντα που φέρουν τις υπογραφές περισσότερων από 400 επώνυμων brands, όπως Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Ralph Lauren, New Balance, το Answear.cy προτείνει ένα καινοτόμο concept που δίνει νέα αξία στις ηλεκτρονικές αγορές.

Η Answear διαθέτει επίσης το δικό της private label brand, Answear Lab, το οποίο απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα και διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου της συμπληρώνοντας το πλούσιο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων με οικονομικούς αλλά και eco-friendly κωδικούς.

Το Αnswear.cy γιορτάζοντας την παρουσία του στην Κύπρο σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε έναν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας. Ο μηχανισμός είναι απλός: δημοσιεύστε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο στο προφιλ σας στο Instagram δείχνοντας τη χειμερινή σας έμπνευση. Μη ξεχάσετε να προσθέσετε #winterspirationcy και να κάνετε tag @answear_cy. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.  Tρεις νικητές θα κερδίσουν βραβεία σε μετρητά: πρώτο βραβείο αξίας 500 ευρώ και δύο επιπλέον βραβεία αξίας 200 ευρώ, ενώ όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την Άντρεα Καφά, γνωστή αθλητικογράφο και παρουσιάστρια.

Για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να ανατρέξετε στο link: https://lifespirationstartshere.answear.cy/

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία  

 Η Answear.com, με έδρα στην Πολωνία, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε 10 Ευρωπαϊκές χώρες και αποτελεί  κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό μόδας που, μεταξύ άλλων, προσφέρει: 

  • Άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση 
  • Δωρεάν παράδοση και επιστροφή  για αγορές άνω των 59 ευρώ
  • Εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών.
  • Πολλαπλά προνόμια Answear Club για τους εγγεγραμμένους χρήστες.