good job nicky «Too Hard»


 good job nicky «Too Hard»

Στίχοι: good job nicky

Mουσική: Εrmis Geragidis

Δείτε το Chapter II (Too Hard) του κινηματογραφικού μουσικού video, που ο good job nicky ξετυλίγει σε συνέχειες…

Η αρχή έγινε με το «Realize» , το 1ο Κεφάλαιο της νέας δουλειάς του good job nicky, που κυκλοφόρησε στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο ταλαντούχος και αινιγματικός 25χρονος καλλιτέχνης, με την ιδιαίτερη αισθητική, επέστρεψε λίγους μήνες μετά το εντυπωσιακό του δισκογραφικό ντεμπούτο που έγινε viral, για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά με τον γενικό τίτλο «HEAVEN IS SIN», ένα μουσικό project που θα ξετυλίγεται σε κινηματογραφικές συνέχειες.

Και στο 2ο Κεφάλαιο (Chapter II Too Hard) που κυκλοφορεί σήμερα, συμμετέχει και πάλι η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση στη διήγηση μιας έντονης ερωτικής ιστορίας με πολλές ανατροπές,  σκηνοθετημένη από τον Αλέξανδρο Σταματιάδη με την επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου σε παραγωγή White Room.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP «TOO HARD» ΤΟΥ GOOD JOB NICKY ΣΤΟ #1 ΚΑΝΑΛΙ COBALT MUSIC:

Το νέο single και video clip του good job nicky κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του οικογένεια της Cobalt Music.

 

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη:

  • Το efood, τη μεγαλύτερη υπηρεσία online delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 20.000 καταστήματα σε 100 πόλεις της Ελλάδας.
  • Το BULLDOG London Dry Gin, με τη βελούδινη γεύση και την τολμηρή εμφάνιση, η οποία ταυτίζεται απόλυτα με τον δυναμικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα του.
  • Τη Visa, ένα δίκτυο που δουλεύει για όλους. Ανακάλυψε τη Visa στο https://www.visa.gr/