Η ALTIUS INSURANCE Στηρίζει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες


Με αφορμή τον μήνα Νοέμβριο που είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον ανδρικό καρκίνο,   η ALTIUS INSURANCE διοργάνωσε ένα “shaving event”,  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023, στα κεντρικά της γραφεία στη Λευκωσία,

Ανταποκρινόμενη στον ευρύτερο κοινωνικό της ρόλο ως «υπεύθυνος και ενεργός πολίτης», η ALTIUS INSURANCE διοργανώνει συχνά ενέργειες και εκδηλώσεις με στόχο το κοινό καλό. Αυτή τη φορά, η εταιρία προσκάλεσε όλο το προσωπικό της εταιρείας, στελέχη και διακεκριμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της ασφαλιστικής βιομηχανίας να αφήσουν μουστάκι και να συμμετάσχουν σε κοινή προσπάθεια ενημέρωσης για τον ανδρικό καρκίνο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα “The Dutch Barbershop” που ξύρισε τους παρευρισκόμενους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η ALTIUS INSURANCE στέκεται στο πλευρό του  ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», ως θεσμικός χορηγός και υπερήφανος συνοδοιπόρος. Για αυτόν τον λόγο, όλα  τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες».