Γιούσκ (Jysk): Η μεγάλη Αλυσίδα από τη Δανία επεκτείνεται στην Κύπρο


Έπιπλα, είδη ύπνου και διακόσμησης

Το πρώτο κατάστημα της πιο γνωστής Αλυσίδας επίπλων,ειδών σπιτιού και διακόσμησης από τη Δανία, ανοίγει σύντομα στην Κύπρο, στο Εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.

Πρόκειται για το JYSK (Γιούσκ) από το οποίο ο Κύπριος καταναλωτής θα έχει πια τη δυνατότητα να προμηθεύεται, ότι χρειάζεται για το σπίτι, στα γνωστά σκανδιναβικά πρότυπα ποιότητας. Η  γνωστή Αλυσίδα JYSK (Γιούσκ) προσφέρει μια πλήρη σειρά από προϊόντα ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού καθώς και κήπου.

Όλα τα προϊόντα JYSK (Γιούσκ) ακολουθούν την φιλοσοφία και τάση της εποχής η οποία επιτάσσει σύγχρονο σχεδιασμό, απλότητα και ποιότητα.

Ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε πάνω από 51 χώρες παγκόσμια. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ. Η ανάπτυξη του είναιαπό το 1979, έτος λειτουργίας του σταθερή και ελεγχόμενη ενώ το συνολικό προσωπικό του αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους.

Είναι επίσης “Επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής”, τίτλος που απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή στη Δανία.

Η τέλεια πρόταση στο χώρο του ύπνου και της ζωής

JYSK (Γιούσκ) στη γλώσσα των Δανών, σημαίνει «οτιδήποτε προέρχεται από τη Χερσόνησο Jutland, περιοχή καταγωγής του εμπνευστή και ιδρυτή της ξεχωριστής αυτής αλυσίδας Lars Larsenο οποίος λέει ότι το όνομα αυτό σχετίζεται επίσης με τη μετριοφροσύνη, τη σχολαστικότητα και την ειλικρίνεια, τρεις αξίες με τις οποίες πάντα ταυτιζόταν ο ίδιος. Σημαίνει επίσης αξιοπιστία αλλά και συμφωνία που τηρείται πάντα.

Όλη η γκάμα των προϊόντων JYSK (Γιούσκ) θα διατίθενται σύντομα στο Nicosia Mall και σε κατοπινό στάδιο, online.

www.jysk.com.cy