Γίνε και εσύ trendy ή classic με έπιπλα κήπου από τη JYSKΑν θέλεις το δικό σου καλοκαίρι να έχει Trendy ή Classic ύφος, το κατάστημα JYSK στο Nicosia Mall σου δίνει την ευκαιρία. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία παρατείνει τον καλοκαιρινό της διαγωνισμό μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών,  Αύγουστος, προσφέρεται για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με την οικογένεια και τους φίλους μας. Γι’ αυτό και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων JYSK, χαρίζει δύο σετ επίπλων κήπου, σε δύο τυχερούς. Ένα Trendy και ένα Classic! Για να φιλοξενήσει το δικό σας καλοκαίρι και να το κάνει πιο όμορφο.

Trendy vs Classic λοιπόν. Αποφάσισε τι σου ταιριάζει καλύτερα και λάβε μέρος στο διαγωνισμό της JYSK, που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου. Το κατάστημα της JYSK στο Nicosia Mall έχει φτιάξει δύο σαλόνια κήπου, το ένα με trendy χαρακτήρα και το άλλο σε classic ύφος. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιο σας αρέσει περισσότερο, να βγάλετε μια selfie μαζί του και να την ποστάρετε στο Instagram ή στο facebook, κάνοντας tag το JYSKCY.  Χρησιμοποιήστε τα hashtags #classicjysk ή­#trendyjysk ανάλογα. Στη συνέχεια, δείχνοντας το post στο ταμείο του καταστήματος JYSK και συμπληρώνοντας ένα κουπόνι, παίρνετε μέρος στην κλήρωση για ένα από τα δύο σετ επίπλων κήπου.

Οι δύο τυχεροί θα ανακοινωθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, στη διάρκεια του live link με το LOVE RADIO από τις 16:00-18:00.

Και για όσους θέλουν να πάρουν περισσότερες ιδέες για τον εξωτερικό τους χώρο, το κατάστημα της JYSK στο Nicosia Mall, προσφέρει τον Αύγουστο όλα τα προϊόντα εξωτερικού χώρου σε έκπτωση που φτάνει μέχρι και το 50%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές Αυγούστου, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://jysk.com.cy/jysk-august-2019-magazine/.

Επίσης, για το κατάστημα της JYSK στο Nicosia Mall, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.jysk.com.cy, τη σελίδα του Facebook https://www.facebook.com/JYSK.CYPRUS/ και το Instagram https://www.instagram.com/jyskcyprus/.