Γιάννης Ζουγανέλης: «Γράφω για μια γυναίκα που δεν έκανε ποτέ σεξ»


Για τις καλοκαιρινές του συναυλίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και για το νέο δίσκο που ετοιμάζει μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τι ετοιμάζετε νια το καλοκαίρι με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου;
«Ετοιμάζουμε συναυλίες σε όλη τη Ελλάδα! θα παίξουμε για να χαρούμε και να συνυπάρξουμε! Ο Βασίλης έχει μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών, τον γνωρίζω από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 που είχαμε δουλέψει μαζί, έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Εγώ θα καλύψω το μέρος του κεφιού,, του καλαμπουριού»

Νέος δίσκος από τη Μinos…
«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο τίτλος της νέας μου δισκογραφικής δουλειάς είναι «Ακατάλληλα και Ερωτικά». Υπάρχουν και «ακατάλληλα» τραγούδια και ερωτικά αμιγώς ελληνικά, δεν είναι τυχαίος ο τίτλος. Γράφω για μια γυναίκα από τη Βενετία που δεν έκανε ποτέ σεξ…»

Υπάρχει πρόβλημα με το σεξ…
«Βέβαια! Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το σεξ και ο λόγος εξηγείται στο cd. Μας αρέσει να επιδεικνυόμαστε, μας αρέσουν τα λόγια… Το σεξ και ο έρωτας είναι πράξη και το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τις συμβάσεις. Ο,τι κατακτά ο Έλληνας θέλει μετά να το ξεπεράσει, θέλει κάτι διαφορετικό! Πέφτουμε στη ρουτίνα πάρα πολύ γρήγορα, δεν εμπνεόμαστε. Απαξιώνουμε το δικό μας και αναζητούμε κάτι άλλο. Υπάρχουν βέβαια και κοινωνικά ζητήματα που μας κρατούν και δεν μας αφήνουν να απελευθερωθούμε», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Freddo.

Πηγή: gossip-tv.gr