Γέννησε η Emily Ratajkowski! Δείτε τη να θηλάζει το νεογέννητο μωρό της


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Emily Ratajkowski και ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, καθώς υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά από την ηθοποιό και μοντέλο, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει το νεογέννητο μωρό της και αποκάλυψε μέσω της λεζάντας ότι γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως θα πάρει το όνομα Sylvester Apollo Bear. 

Να σας θυμίσουμε πως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue, αποκάλυψε τον λόγο που μαζί με τον σύζυγό της αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν το φύλο του μωρού. Όπως είπε, το φύλο θα αποκαλυφθεί όταν το παιδί γίνει 18 χρονών και το πει από μόνο του.

“Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει.”, είχε πει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 Πηγή : faysbook.gr