Αθηνά Οικονομάκου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα και η ερώτηση για το φύλο του μωρού


Τον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, η περιμένει με αγωνία να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

H ηθοποιός, μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη το φύλο του μωρού, ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και έβαλε τους διαδικτυακούς της ακολούθους να ψηφίσουν. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως η Αθηνά Οικονομάκου περιμένει κοριτσάκι.

Η ηθοποιός πριν από έναν μήνα είχε βρεθεί στο «The 2Night Show» και μιλώντας για την εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού που περιμένει, είχε πει, μεταξύ άλλων: «Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Γενικά τρώω πολύ. Δεν έχω καταπιεστεί ποτέ. Δεν χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 7-8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά στο εξάμηνο. Αλλά τώρα αρχίζουν να είναι ανάποδα τα πράγματα στα κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα».

Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Θα δούμε πως θα το ανακοινώσουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω από όσο αντέχω.

Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Κάποια στιγμή το φύλο θα ειπωθεί. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ.

Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει»;

Πηγή : philenews.com