Φήμες για χωρισμό γνωστής τραγουδίστριας με τον σύντροφό της (Photos)


Μετά από περίπου ένα χρόνο φαίνεται πως «τρίζει» η σχέση γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας, η οποία, λίγο πριν αρχίσουν οι φήμες για επικείμενο χωρισμό, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Freddo», κρίση στη σχέση τους, που ίσως τους οδηγήσει στον οριστικό χωρισμό, βιώνουν η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης, με τους καβγάδες να έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

spanou_chorismos650

Η τραγουδίστρια και ο σεφ είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, μετά τη γνωριμία τους στο πλατό του «Just The 2 Of Us». Μάλιστα, παρά το ότι αμφότεροι διέψευδαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, τελικά, τους «τσάκωσαν» να κάνουν διακοπές μαζί, στα Κουφονήσια.

spanou_chorismos2
(Μία από τις φωτογραφίες που επιβεβαίωσαν τη σχέση, τον περασμένο Αύγουστο)

«Ο Γιάννης είναι ένα ευγενικό πλάσμα. Από την αρχική μας γνωριμία του είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία, χωρίς αυτό να μπορεί να κομματιαστεί σε επιμέρους πράγματα», ανέφερε στις αρχές του μήνα, λίγο πριν αρχίσουν οι φήμες για κρίση στη σχέση τους, η Ελισάβετ, στο περιοδικό «Eγώ Weekly». Και η τραγουδίστρια συμπλήρωσε: «μου έβγαινε πάντα τρυφερότητα και προστασία απέναντι στον Γιάννη. Γενικότερα, αν και είμαι από τις παραδοσιακές γυναίκες, μου αρέσει να φροντίζω τους συντρόφους μου. Δύσκολα ερωτεύομαι, αλλά όταν συμβεί αυτό, το κάνω με την καρδιά μου».

 

Πηγή: star.gr