Έκανε Γκάφα – Η Σαρλίζ Θερόν κάλεσε τον Ομπάμα σε στριπτιζάδικο! (Video)

Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή της Σαρλίζ Θερόν, που δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Τη στοίχειωνε αυτό που είχε πει στον Μπαράκ Ομπάμα. Και δεν υπήρχε λόγος! Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο Τζίμι Κίμελ την γκάφα που έκανε όταν συνάντησε τον Αμερικανό πρόεδρο. Ηταν στα παρασκήνια της ίδιας εκπομπής, όταν… προσκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα σε στριπτιζάδικο, χωρίς να καταλάβει καν πώς το έκανε!

«Εχω αυτό το πράγμα που με πιάνει όταν είμαι νευρική. Λέω πραγματικά ακατάλληλα πράγματα. Δεν ξέρω πώς να το σταματήσω!», εξομολογήθηκε η Θερόν ξεκινώντας τη διήγηση για την απίστευτη γκάφα της.

Ο Ομπάμα άρχισε να της λέει πόσο χαιρόταν που ήταν στην εκπομπή του Κίμελ, γιατί θα μπορούσε να απευθυνθεί σε ένα κοινό που δεν παρακολουθεί την πολιτική. «Ακολούθησε μία παύση, δεν ήξερα τι να πω. Και το μόνο που μου ήρθε να ξεστομίσω ήταν ”Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό μέρος του πληθυσμού, μπορώ να σας πάω σε ένα στριπτιζάδικο!», διηγήθηκε η ηθοποιός.

Ευτυχώς, ο Ομπάμα το αντιμετώπισε με χιούμορ, καθώς όπως είπε η Θερόν κατάλαβε ότι ήταν αποτέλεσμα της νευρικότητάς της. «Ομως για τέσσερις εβδομάδες δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Εκλεινα τα μάτια μου και σκεφτόμουν ”Θεέ μου, το είπα! Γιατί το είπα;”».

Εννοείται πως η διήγηση προκάλεσε πολύ γέλιο. Ο Κίμελ πάντως τη συμβούλευσε να κάνει την ίδια πρόταση σε κάθε πρόεδρο των ΗΠΑ. «Αν το είχες πει στον Κλίντον, μάλλον θα ήσασταν ακόμη εκεί!», κατέληξε.

 

Πηγή: iefimerida.gr