Φίλιππος και Λευτέρης Πλιάτσικας – Δημιούργησαν την «Πυξίδα», τη δική τους σχολή μουσικής


«Πυξίδα» ονόμασαν ο Φίλιππος και ο Λευτέρης Πλιάτσικας, τη νέα μουσική σχολή που δημιούργησαν στο κέντρο της Κηφισιάς.

Τα δύο αδέρφια με την πολυετή παρουσία στο χώρο της μουσικής αλλά και την επιτυχημένη εμπειρία του Ωδείου τους που άνοιξε τον “χορό” πριν 2 χρόνια στη Μεταμόρφωση, αποφάσισαν τη δημιουργία μιας νέου τύπου μουσικής σχολής, που στόχο έχει να βοηθήσει όλους όσοι επιθυμούν να λάβουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική, σε ένα περιβάλλον γεμάτο καλλιτεχνικά χρώματα και μελωδίες, με καταρτισμένους καθηγητές και με μια διαφορετική φιλοσοφία από τις αντίστοιχες μουσικές σχολές.

Η Πυξίδα* βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο της Κηφισιάς, απέναντι από το τέρμα των λεωφορείων και ελάχιστα λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Ερχεται να καλύψει ένα κενό στο χώρο των μουσικών σχολών στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η κοντική της απόσταση από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο την κάνει ελκυστική και για μαθητές από άλλα μέρη της Αθήνας.

pyxida650

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, οι μαθητές μπορούν να διδαχθούν όλα τα μουσικά όργανα, ανώτερα θεωρητικά, καθώς και τμήματα με κλασική, παραδοσιακή Rock και Metal μουσική. Στην Πυξίδα θα διδάσκουν έμπειροι καθηγητές, ενώ θα υπάρχουν και παρουσίες γνωστών καλλιτεχνών – έκπληξη, που θα κάνουν συχνά κύκλους μαθημάτων και σεμινάρια πάνω στο τραγούδι και τη σύνθεση.

Εντός του χώρου θα λειτουργήσει κι ένα café που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει όλους όσοι έχουν ανάγκη για καλή μουσική σε έναν εξαιρετικής αισθητικής χώρο, ο οποίος προβλέπεται χάρη στην πολυμορφικότητα του, να μετατρέπεται πολύ συχνά σε μουσική σκηνή που θα φιλοξενεί τόσο τους μαθητές της σχολής, όσο και σημαντικές μουσικές προτάσεις με live επώνυμων καλλιτεχνών! Ετσι ο στόχος είναι οι μαθητές της σχολής να μην παίρνουν μόνο τις γνώσεις μέσα απο τα μαθήματα αλλά να αντιλαμβάνονται και πως αυτές μεταφέρονται στην πράξη !

Στο τέλος μάλιστα κάθε χρονιάς μέσω ενός διαγωνισμού ο νικητής θα κυκλοφορεί ψηφιακά την δουλειά του μέσω δισκογραφικής εταιρείας που συνεργάζεται με την σχολή!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 2839039-59,
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Κηφισίας 232, Κηφισιά
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Μπιζανίου 1, Μεταμόρφωση
www.pyxidamusicschool.gr