Επίθεση στη Βίσση – Ελλαδίτης δημοσιογράφος την κατηγορεί ότι πληρώθηκε για φιλανθρωπική συναυλία (Photos)

Ο γνωστός στην Ελλάδα blogger, Νάσος Γουμενίδης, σε δημοσίευμά του στο blog του, κατηγορεί την Άννα Βίσση ότι πήρε αμοιβή για να τραγουδήσει σε φιλανθρωπική συναυλία, ενώ βγάζει στη φόρα στοιχεία, τα οποία όπως ισχυρίζεται, αποδεικνύουν του λόγου του το αληθές.

Ακολουθεί το κείμενο του κ. Γουμενίδη:

«Yποτίθεται ότι η συναυλία έγινε για να βοηθηθούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Μάλιστα ο κόσμος δεν πλήρωνε εισιτήριο αλλά έφερνε αντ αυτού προϊόντα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για εκείνους που δυσκολεύονται πολύ.

Έλα όμως που εμένα κάτι μου βρωμούσε από την πρώτη στιγμή. Παρά τις διαβεβαιώσεις παλιών και νέων συνεργατών για κίνηση αγάπης της Αννούλας. Γι αυτό τον λόγο και μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω λίγο παραπάνω.

Και ανάμεσα σε χιλιάδες έγγραφα βρήκα το ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο μάλιστα δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια στο οποίο αναφέρεται ότι Ο Δήμαρχος Γλυφάδας και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γεώργιος Παπανικολάου μετά από μελέτη της Κ.Α.Π.Π.Α κατέβαλε ποσό δαπάνης 10.500 ευρώ στην εταιρεία υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας κατέβαλε στην εταιρεία «Άννα Βίσση και Σία ΟΕ Καλλιτεχνικές παραγωγές» ως αμοιβή για τη Συναυλία.

Και τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά. Γιατί όλο αυτό το πρόσχημα φιλανθρωπίας; Μήπως η Βίσση πήρε τα λεφτά και τα έδωσε μετά τους αναξιοπαθούντες αγοράζοντας κρέατα για όλη τη χρονιά;

Αληθεύει ότι η καλλιτέχνης έκοψε μηδενική τιμολόγιο για την εφορία;

Ποιος θα μας πεί την αλήθεια; Ντροπή… Δεν υπάρχουν λόγια… Μόνο αποδείξεις…»

Δείτε τα ντοκουμέντα που επικαλείται ο δημοσιογράφος εδώ:

nasos_docs