Ένα τελευταίο άλμπουμ από τους Cranberries ως φόρο τιμής στην Dolores O’Riordan

Οι Cranberries συγκεντρώνουν τις τελευταίες ηχογραφήσεις της Dolores O’Riordan για να την τιμήσουν με ένα τελευταίο άλμπουμ.

Το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα Cranberries κυκλοφορεί ένα single ως φόρο τιμής στην τραγουδίστριά του, Dolores O’Riordan, που πέθανε ξαφνικά ακριβώς πριν από ένα χρόνο, στις 15 Ιανουαρίου 2018, ενώ δούλευε πάνω σε αυτό το τελευταίο μουσικό κομμάτι.

Το τραγούδι «All Over Now» ηχογραφήθηκε με βάση τα φωνητικά demo της τραγουδίστριας.

Το συγκρότημα θα συμπεριλάβει το «All Over Now» στο νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου 2019 και θα έχει τίτλο «In The End». Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 10 ακόμη τραγούδια που επεξεργάστηκαν τα υπόλοιπα τρία μέλη του συγκροτήματος: Οι Mike Hogan, Noel Hogan και Fergal Lawler.

«Θυμηθήκαμε πόσο είχε συγκινηθεί η Dolores με την προοπτική ότι θα δούλευε πάνω σε αυτόν τον δίσκο και ότι θα συνέχιζε το ταξίδι για να ερμηνεύσει αυτά τα τραγούδια σε περιοδεία», εξήγησαν τα μέλη του συγκροτήματος σε ανάρτησή τους στο Instagram.

«Το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να τελειώσουμε αυτό το άλμπουμ που είχαμε αρχίσει μαζί της.»

Το συγκρότημα είχε την ιδέα να δουλέψει πάνω σε αυτόν τον νέο δίσκο στις αρχές του 2017, ενόσω έκανε πρόβες για την περιοδεία του «Something Else» και η Dolores O’Riordan είχε τελειώσει τα demo το Δεκέμβριο.

Ένα μήνα αργότερα, η O’Riordan θα έχανε τη ζωή της σε ηλικία 46 ετών μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου από πνιγμό έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Οι The Cranberries ετοίμασαν το νέο άλμπουμ με βάση αυτά τα demo, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας της τραγουδίστριας.

Πηγή : HIT CHANNEL