Εκστρατεία ΟΝΕΚ για την οδική ασφάλεια – Κάν’ το για όλους


Εκστρατεία ΟΝΕΚ για την οδική ασφάλεια – Κάν’ το για όλους

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για καλλιέργεια οδικής συνείδησης, αλλά και τον σημαντικό του ρόλο στην επιμόρφωση των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου παρουσιάζει την Τρίτη 27 Ιουνίου, στις 11:00 στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στη Λευκωσία, τη νέα του εκστρατεία ενημέρωσης με το μήνυμα «Κάν’ το για όλους».

Βασική επιδίωξη της εκστρατείας θα είναι η μετάδοση και εμπέδωση, κυρίως από τους νέους, της σημασίας που έχει η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, αφού από αυτή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, τόσο η δική τους ζωή, όσο και αυτών που χρησιμοποιούν καθημερινά το οδικό δίκτυο.

Προς τον σκοπό αυτό, κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας, θα είναι η Ραφαέλα Μιλτιάδους, πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας το 2021, η οποία το 2019, μετά από τροχαίο και βρισκόμενη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, υπέστη ολική παραπληγία στα κάτω άκρα. Το γεγονός ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας, ήταν αυτό που της έσωσε τη ζωή.

Με ευαισθησία και προσήλωση στο μήνυμα «Κάν’ το για όλους», ο ΟΝΕΚ έχει θέσει ως στόχο, μέσα από την εκστρατεία ενημέρωσης που θα πραγματοποιήσει, να συμβάλει και να ενισχύσει τη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει η πολιτεία αλλά και ανεξάρτητοι φορείς, για την καλλιέργεια οδικής συνείδησης.

Μάθε περισσότερα εδώ: https://onek.org.cy/ekstrateia-onek-gia-tin-odiki-asfaleia-kan-to-gia-olous/