Κυρίες και κύριοι… Basile. Εκρηκτικός, δυναμικός και εντελώς πρωτότυπος, είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που τον έχουν περιγράψει


Κυρίες και κύριοι… Basile. Εκρηκτικός, δυναμικός και εντελώς πρωτότυπος, είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που τον έχουν περιγράψει

Για 2 μοναδικές παραστάσεις σε Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 12.07 στις 8.30μμ και Λανίτειο Θέατρο Λεμεσού 13.07 στις 8.30μμ.

Εκρηκτικός, δυναμικός και εντελώς πρωτότυπος, είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που έχουν περιγράψει έναν από τους πιο ισχυρούς διασκεδαστές στον κόσμο της Κωμωδίας σήμερα! Τον βραβευμένο με EMMY Basile ο οποίος έχει διασκεδάσει εκατομμύρια φαν της κωμωδίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αφρική. Ο μοναδικός συνδυασμός υλικού, αυτοσχεδιασμού και χαρακτήρων του Basile τον έχει κάνει έναν από τους πιο περιζήτητους κωμικούς στη βιομηχανία του θεάματος σήμερα.

Ο πολύπλευρος, δίγλωσσος κωμικός περιοδεύει σε όλο τον κόσμο σε sold-out κοινό με τις δύο μοναδικές συναυλίες του στην παγκόσμια περιοδεία “BasileLicious” (γενικό κοινό στα Αγγλικά) και τη σειρά του “Growning Up Greek in America” που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς, “The Greek Mystique World Tour ” (Ελληνόφωνο κοινό). Αυτή η κωμική σειρά έχει ελληνικό θέμα και μιλιέται τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά και τα DVD και οι λήψεις εκπομπών διανέμονται παγκοσμίως και έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα.

Οι φωνές και οι χαρακτήρες του Basile έχουν ακουστεί στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και το συνδικάτο ραδιόφωνο των Ενόπλων Δυνάμεων ως φωνή του: «The God Father Of Soul, James Brown» στη Βόρεια Αμερική και τα κωμικά του τμήματα στο XM/Sirius Satellite Radio. Η πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή/Podcast του, “A Pinch Of Basile” κυκλοφορεί τώρα σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Βόρεια Αμερική και σε όλο τον κόσμο και στο Greek Beat Radio.com & στο Grecian Echoes Radio.

Ο Basile έχει πάνω από 100 τηλεοπτικές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων: HBO, Showtime, Comedy Central, A & E, Dry Bar Comedy & the Tonight Show στο NBC για να αναφέρουμε μερικές. Ο Basile είναι επίσης γνωστός για τη φωνητική του δουλειά ως Bullwinkle J. Moose του Universal Studio, καθώς και για το Cartoon Network και πολλές ιαπωνικές σειρές Anime. Πρόσφατα, ο Basile ήταν πρόσφατα υποψήφιος για EMMY για τη δουλειά του στο τμήμα της σειράς «30 for 30» του ESPN, «The Legend of Jimmy the Greek», ως φωνή του Jimmy «The Greek» Snyder (Συιονίδης).

Κυρίες και κύριοι… Basile