Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα νοσηλευτήρια Πόλης Χρυσοχούς και Πάφου

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν την Τρίτη οι κάτοικοι του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κρατικό νοσηλευτήριο Πόλης Χρυσοχούς.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως, ανέφερε πως τα προβλήματα χρονίζουν στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να πραγματοποιούν αύριο διαμαρτυρία.

Ο κ. Οδυσσέως ανέφερε πως κατά την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 09:30 το πρωί, θα εκφραστεί δυσαρέσκεια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κρατικό νοσηλευτήριο της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς ανέφερε πως επικοινώνησε σήμερα το πρωί τόσο με τον Υπουργό Υγείας, Γιώργο Παμπορίδη, όσο και με την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, από τους οποίους, όπως είπε, έλαβε διαβεβαιώσεις ότι έχει εξευρεθεί ιατρός καρδιολόγος, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Πόλης, ενώ έχει εξευρεθεί και ιατρός παθολόγος που έχει αποδεχτεί να τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Στο μεταξύ σε μια άλλη εξέλιξη οι νεφροπαθείς που επισκέπτονται το Νοσοκομείο Πάφου πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το κρατικό νοσηλευτήριο στις 11 :00 το πρωί της Τρίτης.

Ο κ. Οδυσσέως είπε πως στις 25 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας αναμένεται να επισκεφτεί τα κρατικά νοσηλευτήρια της Πάφου προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.