Έφυγε από τη ζωή η Κύπρια μουσικός, Μαριάννα Μάμιλλου – Νικήθηκε από την ασθένεια ALS (Video)


Η Μαριάννα πρόσφυγας απο την Αμμόχωστο ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στην Πάφο και χθες μετά απο μια άνιση μάχη με την ασθένεια ALS έχασε σε ηλικία 52 ετών αφήνοντας πίσω της τα τρία της παιδιά, δύο κόρες (Αρίστη-Μαρίνα) ένα γιο (Χάρης), και δύο εγγόνια, τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά κυρίως ένα τεράστιο κεφάλαιο στα λαϊκό πεντάγραμμο της Πάφου.

Τραγική ειρωνεία, αλλά τουλάχιστον πρόλαβε να το ζήσει πριν φύγει οριστικά η Μαριάννα, το περασμένο Σάββατο είδε την κόρη της Αρίστη να αρραβωνιάζεται και να παίρνει και αυτή το δρόμο της οικογενειακής αποκατάστασης.

Χρόνια τραγουδίστρια, η Μαριάννα χαΐδεψε μελωδικά με τη βελούδινη της φωνή ολόκληρες γενιές Παφιτών υπηρετώντας τη μουσική και το αγαπημένο της λαϊκό τραγούδι ως τραγουδίστρια σε όλες σχεδόν τις μουσικές σκηνές της Πάφου.

Ξεκίνησε από τον Ορφέα τότε, πέρασε από την Θεσσαλονικιά, τραγούδησε στην Πυκνή, στο Νέμεσις, στο Μενέλαο και η φωνή της ταυτίστηκε όσο λίγες με το τραγούδι και τη διασκέδαση σε μια Πάφο που τότε ήξερε να γλεντάει με τη ψυχή της, μια Πάφο που τότε ήταν στις δόξες της, μια Πάφο που ταύτισε την Μαριάννα Μάμιλλου με το λαϊκό τραγούδι.

Καλό παιδί, έξω καρδιά και ψυχή μάλαμα, παλικάρι και αγωνίστρια της Ζωής, η Μαριάννα φεύγει τόσο νωρίς έχοντας πίσω της ένα όνομα αρκετά καλό ως τραγουδίστρια, ως μάνα, ως φίλη αλλά κυρίως ως Άνθρωπος για όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν και ζήσουν έστω μερικές στιγμές δίπλα της.

Αξιοπρεπής και δυνατή, όπως πάντα, η Μαριάννα έφυγε με το κεφάλι ψηλά και έσβησε με το χαμόγελο στα χείλη.

Καλό ταξίδι Μαριάννα μας.

Καλό Παράδεισο.

 

Όταν η Μαριάννα Μάμιλλου περνούσε τα δικά της μηνύματα για το TELETHON 2015:

 

Πηγή: pafospress.com