Δημήτρης Χανιώτης: Έπαθα κατάθλιψη μετά τη διάλυση των ONE – Δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων

Αναμφισβήτητα, οι ΟΝΕ παρά τη σύντομη διαδρομή τους υπήρξαν το πιο πετυχημένο ποπ boy band στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Χανιώτης, μέλος του συγκροτήματος μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τη διάλυση του γκρουπ, περιγράφοντας και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

“Πέρασα κρίση μετά τη διάλυση των ONE. Πέρασα κατάθλιψη. Για μία εποχή συνέχισα την καριέρα μου στο τραγούδι σαν σόλο τραγουδιστής και έβγαλα τα δικά μου τραγούδια. Μετά υπήρχε και μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία την περίοδο της κρίσης έκλεισε. Ήταν με ανταλλακτικά αυτοκινήτων και συνεργείο. Δούλεψα εκεί για μια μικρή περίοδο” δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha “Pop Up”.

Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι από μικρό παιδί ήθελε να ανοίξει έναν φούρνο, κάτι που εύχεται να πραγματοποιηθεί.

“Ήμουν δέκα χρονών όταν πήγαινα σε έναν διάσημο αρτοποιό της εποχής και έλεγα τι ωραίος χώρος είναι αυτός. Αυτό το μαγαζί θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω. Με λίγα λόγια το έχω αυτό το όραμα από μικρό παιδί” ανέφερε.

Η συμμετοχή στο Voice και οι καρέκλες που δεν γύρισαν

Τέλος, μίλησε και για τη συμμετοχή του ως διαγωνιζόμενος στο “The Voice” μετά από πρόσκληση της παραγωγής του παιχνιδιού, χωρίς να κρύψει τη στενοχώρια του που οι κριτές δεν γύρισαν τις καρέκλες τους.

“Στο Voice με κάλεσε η παραγωγή και το θεώρησα τιμή. Πήγα για το come back. Στεναχωρήθηκα που δεν γύρισαν οι κριτές” είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Δημήτρης Χανιώτης.

Πηγή : thetoc.gr