Διασκεδαστικές Πασχαλινές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του Nicosia Mall


Κάθε μέρα και μια ξεχωριστή εμπειρία με αγαπημένους ήρωες παραμυθιών

Τη γιορτή του Πάσχα όλοι την απολαμβάνουν και την περιμένουν με αγωνία. Φέτος, μικροί και μεγάλοι την απολαμβάνουν στο Nicosia Mall!

Με τα περισσότερα καταστήματα κάτω από την ίδια στέγη, τους άνετους διαδρόμους, με το πιο έξυπνο σύστημα παρκαρίσματος που μας οδηγεί κατ’ ευθείαν, χωρίς ψάξιμο στο επόμενο ελεύθερο χώρο στάθμευσης και με ένα πρόγραμμα γεμάτο με δραστηριότητες για τα παιδία, το Nicosia Mall είναι ο απόλυτος προορισμός για την πασχαλινή περίοδο.

Από τις 20/04, κάθε μέρα είναι και μια διαφορετική εμπειρία. Μαζί με αγαπημένους ήρωες παραμυθιών, οι μικροί επισκέπτες θα φτιάξουν τις δικές τους πασχαλινές δημιουργίες, με την καθοδήγηση παιδαγωγών. Θα γνωρίσουν τα κουνελάκια του Πάσχα και θα ζήσουν μαζί ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού.Θα ψυχαγωγηθούν με παιχνίδια που αρχίζουν από αγροτικές δημιουργίες, παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια, κατασκευές λουλουδένιων στεφανιών, παιχνίδια με τον κόκορα και την κοτούλα και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς με αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες εκπλήξεις.

Η μοναδική εμπειρία του Nicosia Mall συνδυάζει αγορές κάθε είδους αλλά και πλούσιες γευστικές επιλογές, με περισσότερες από 20 διαφορετικές προτάσεις για φαγητό και καφέ. Αγαπημένες αλυσίδες φαγητού, δημοφιλή εστιατόρια μοντέρνες καφετέριες και επιλογές από σνακ, ξεχωριστά γλυκά κι ότι άλλο επιθυμούμε, τα βρίσκουμε όλα στον άνετο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Food Market & Plaza.

Ταυτόχρονα, μια φανταστική κινηματογραφική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες

7 μέρες τη βδομάδα στο ολοκαίνουργιο Rio Premier Cinemas, στο Nicosia Mall.

Εδώ θα ζήσετε τη μαγεία του σινεμά με όλες σας τις  αισθήσεις, στις έξι διαθέσιμες αίθουσες, με διαδραστικά καθίσματα , 4Κ laser Projectorς και το ηχοσυστήμα Dolby Atmos που , για να απολαύσετε  τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες όσο πουθενά αλλού.

Πασχαλινό πρόγραμμα

Πασχαλινό ωράριο

M.Παρασκευή και Μ.Σάββατο: Τα καταστήματα και η υπεραγορά θα λειτουργούν μέχρι τις 18:00. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, οι επιλογές ψυχαγωγίας και το σινεμά θα λειτουργούν κανονικά.

Κυριακή του Πάσχα 28/04: To Mall θα είναι κλειστό.

Δευτέρα του Πάσχα 29/04: Τα καταστήματα και η υπεραγορά θα είναι κλειστά. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, οι επιλογές ψυχαγωγίας και το σινεμά θα λειτουργούν κανονικά.

www.nicosiamall.com