Διαδικτυακό Σεμινάριο – ΦΠΑ Στην Ακίνητη Ιδιοκτησία


Η Ακαδημία της EY Κύπρου οργανώνει ένα διαδραστικό διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο Φ.Π.Α στον Οικοδομικό και Κατασκευαστικό Τομέα: Συμμόρφωση και Εφαρμογή. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει επιδοτηθεί από την ΑΝΑΔ και θα διεξαχθεί σε δύο πρωινά Τετάρτης στις 9 και 16 Μαρτίου 2022 από τις 9:00 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στα ελληνικά.

Το διαδικτυακό αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο την εκπαίδευση στελεχών οργανισμών οι οποίοι χειρίζονται θέματα Ακίνητης Περιουσίας σε σχέση με το Φ.Π.Α. όπως πχ υπεύθυνων λογιστηρίων, οικονομικών διευθυντών, λογιστών, δικηγόρων, ελεγκτών, φορολογικών συμβούλων και επιχειρηματιών ανάπτυξης γης και λειτουργών του ιδιωτικού τομέα.

Σε μια εποχή όπου ο κλάδος της Ακίνητης Ιδιοκτησίας υπόκειται σε συνεχείς εξελίξεις ως προς την εφαρμογή ΦΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του υπό συζήτηση θέματος εφαρμογής μειωμένου συντελεστή 5% για πρώτη κατοικία) το σεμινάριο θα εστιάσει στις πρόσφατες και επερχόμενες νομοθετικές και νομολογιακές επικαιροποιήσεις και την πρακτική εφαρμογή τους.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν επίκαιρα και διαχρονικά θέματα που εφάπτονται με την επιρροή Φ.Π.Α. στο κλάδο Ακίνητης Ιδιοκτησίας συμπεριλαμβανομένου του:

•    Αντικτύπου ΦΠΑ στις εκτιμήσεως ακινήτων
•    Συνυφασμένα σημεία άμεσης φορολογίας και φόρου κεφαλαιουχικών κερδών.
•    Μισθώσεις και Διαδικτυακή προώθηση ακινήτων

Βρείτε την φόρμα εγγραφής για τη ζωντανή μετάδοση και διαθέσιμη μαγνητοσκόπηση εδώ καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα.


Περισσότερα δείτε στην σελίδα του youThink στο Facebook