Διαδικτυακή Εκδήλωση Συζητάμε Ανοιχτά… για την Αγλαντζιά του αύριο


Ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και με γνώμονα πάντα το όφελος του δημότη, ο Δήμος Αγλαντζιάς εγκαινιάζει μια σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων, με τίτλο «Συζητάμε Ανοιχτά» (Facebook Event: https://fb.me/e/3CyQOwG6Q).

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν διαδικτυακά σ’ έναν ανοιχτό και ελεύθερο διάλογο με τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς, κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου, να παραθέσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους για τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και να ενημερωθούν για τι δράσεις και τα έργα του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση του Δημάρχου Αγλαντζιάς με τους δημότες, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, στις 19:00 – 20:30 και θα επικεντρωθεί στο φλέγον θέμα της Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Οι Δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις και εισηγήσεις για τα πιο κάτω θέματα:

  • Νέες δράσεις και πρωτοβουλίες για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί
  • Σκουπίδια – ανακυκλώσιμα & οικιακά απορρίμματα
  • Κάδοι Απορριμμάτων
  • Πεζοδρόμια, πλατείες, πάρκα
  • Αφισορύπανση & αντιαισθητικά γκράφιτι

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν εκτός από τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, Αιμοδοσίας και Καθαριότητας Δημήτρης Χατζησάββας και ο Δημοτικός Γραμματέας Γιάγκος Γιάγκου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί on-line μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποστέλλοντας μήνυμα στη σελίδα του Δήμου Αγλαντζιάς στο Facebook, για να λάβουν το link πρόσβασης στη συζήτηση.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συζήτηση θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά στο Facebook, όπου θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.